Οι έντεκα του ΓΣΠ

Η νίκη κόντρα στον Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική σήμαινε και τον σταματημό της αγωνιστικής κατηφόρας αφού προηγουμένως η «Μεγάλη Κυρία» έτρεχε ένα σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων από την 1η Φεβρουαρίου.

Σήμερα και στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος η Ανόρθωση ταξιδεύει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του αποελ. Οι αντίπαλοι καίγονται όσο ποτέ άλλοτε για το τρίποντο γιατί με αυτό αυξάνουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση ενός ανέλπιστου τίτλου στο 50% καθότι με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο Τσίρειο, κλέβουν την μπουκιά από το στόμα από την ομάδα της ΑΕΛ.

Την εστία αναμένεται να προστατεύσει ο νεαρός Άλντο Τέκια. Στο κέντρο της άμυνας εικάζεται ότι θα προλάβει και θα αγωνιστεί ο Πάολο Ζόρζε με παρτενέρ του τον Δημήτρη Οικονόμου. Μάρκο Άντιτς και Κωνσταντίνος Λαΐφης θα βρίσκονται στο δεξιό και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου Μάκος και Οχαγιόν θα αναλάβουν να κουμαντάρουν και να συνδέσουν την άμυνα με την επίθεση. Πιο μπροστά τους και σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Γκρικαλασβίλλι.

makos

Η επιστροφή Μακρή ενδέχεται να διαφοροποιήσει τις αρχικές σκέψεις του Κωστένογλου. Σίγουροι θεωρούνται οι Κολαούτι και Κάλβο και από εκεί και περά ένας εκ των Μακρή ή Μπεσσέρα θα συμπληρώσουν την επιθετική τριάδα.

Ο κόσμος της Κυρίας ανεξαρτήτως της ιδιαιτερότητας και της σημαντικότητας του αγώνα για τους αντιπάλους θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται με πάθος διεκδικώντας ακόμη και την νίκη. Θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές να μην παραδίνονται αμαχητί και να τα δίνουν όλα ως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ