Πρόβλημα με Ζόρζε, ανησυχία για Λοϊζίδη

Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ με τον Νίκο Κωστένογλου να βλέπει τον Ζόρζε να απέχει λόγω του τραυματισμού που οδήγησε στην αναγκαστική αλλαγή του στο χθεσινό αγώνα. Ανησυχία υπάρχει για την περίπτωση του Λοϊζίδη ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με την Εθνική κάτω των 19, ωστόσο η σοβαρότητά του θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η ανακοίνωση με τα νέα της πρωινής προπόνησης όπως δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου:

«Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν χθες.

Εκτός έμεινε ο Ζόρζε που αντιμετώπισε πρόβλημα μυικού τραυματισμού στο χθεσινό παιχνίδι ενώ απουσίαζαν και οι Μακρής – Λοϊζίδης, που επιστρέφουν στις προπονήσεις αύριο, λόγω της παρουσίας τους στην Εθνική. Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού και η κατάστασή του θα εξεταστεί αύριο.

Ο Γκαρσία επέστρεψε ψες από την Ισπανία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Εκτός εξακολουθούν να είναι οι Αβραάμ, Δημητρίου και Βέγκα. Πρωινή θα είναι και η αυριανή προπόνηση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ