Οχαγιόν: «Δεν ξέρω τι φταίει»

Στη συχνότητα του Σούπερ Σπορ ΦΜ, μίλησε ο Ισραηλινός μέσος της Ανόρθωσης Μοσέ Οχαγιόν. Ως γνωστό ο Ισραηλινός το βράδυ της Δευτέρας βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ ως ο ποδοσφαιριστής που πέτυχε το πιο ωραίο τέρμα της χρονιάς.

Στις δηλώσεις του ο Οχαγιόν αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε και πως επιχείρησε και στο παρελθόν να πετύχει κάτι αντίστοιχο. Δεν μπορούσε φυσικά από τη συζήτηση να λείψει η Ανόρθωση, Ο Οχαγιόν εξέφρασε την άποψη πως δεν ξέρει τι φταίει για το φετινό κατάντημα. Επιπρόσθετα ανέφερε πως είχε διάστημα μέσα στη χρονιά, που στην ομάδα υπήρχε ανασφάλεια, μιας και δεν γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη μέρα και ποια θα ήταν η τύχη του σωματείου.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του

Για το τέρμα που σημείωσε

«Είμαι χαρούμενος που κέρδισα το βραβείο. Πρώτη φορά πέτυχα τέτοιο γκολ. Προσπάθησα και στο παρελθόν να το κάνω όμως δυο φορές η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Χάρηκα πρώτα τη νίκη της ομάδας μου σε εκείνο το παιχνίδι και μετά το δικό μου γκολ» είπα αρχικά ο Οχαγιόν.

**«Σημειώθηκαν και άλλα όμορφα γκολ και χαίρομαι που ψηφίστηκε το δικό μου. Ευχαριστώ όλους που με ψήφισαν και την Ανόρθωση που με βοήθησε να πετύχω αυτό το γκολ».

**«Θυμάμαι το γκολ του Μπέκαμ. Και πέρσι προσπάθησα να βάλω ένα τέτοιο γκολ, μου δόθηκαν οι ευκαιρίες όμως είναι ένα γκολ που δεν το βλέπεις συχνά και είναι σημαντικό που κατάφερα να το πετύχω».

Για την κατάσταση στην Ανόρθωση…
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Είχαμε δυο νίκες στο ξεκίνημα σε ντέρμπι και όλοι πίστεψαν σε εμάς. Κάναμε λάθη, αλλάξαμε προπονητή δεν ξέρω τι φταίει. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Δεν αξίζει στην Ανόρθωση να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

**«Ο κάθε προπονητής θέλει το καλύτερο. Σε πολλά παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Δεν μπορώ να πω πιο είναι ο ακριβής λόγος της κακής σεζόν. Τώρα πρέπει να κλείσουμε την σεζόν με καλά αποτελέσματα».

**«Κάποιες φορές οι παίκτες δεν ήξεραν τι γινόταν, ποια θα ήταν η επόμενη μέρα. Είναι καλό που ο πρόεδρος μας ενημερώνει, είναι θετικό ότι γίνονται προσπάθειες για την εταιρεία».

**«Θα ήθελα να μείνω στην Ανόρθωση, νιώθω πολύ καλά εδώ όμως δεν μίλησα ακόμα με κανέναν. Δεν ξέρω τι θα γίνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ