Εκτός Γκαρσία και Φοφανά

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια έμειναν οι Γκαουσού Φοφανά και Γκονζάλο Γκαρσία. Ο Ιβοριανός επιθετικός την προηγούμενη βδομάδα συμφώνησε με την Ομόνοια, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και έτσι κρίθηκε σωστό να μείνει εκτός ενώ ο Ουρουγουανός αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την εικοσαμελή αποστολή για τον αυριανό (18:00) αγώνα με την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε με το πέρας της απογευματινής προπόνησης ο κ. Νίκος Κωστένογλου.

Αυτή αποτελείται από τους: Βαλβέρδ, Κωνσταντίνου, Τέκια, Λαΐφη, Λοϊζίδη, Οικονόμου, Άντιτς, Ζόρζε, Σιέλη, Μάκο, Μαραγκό, Γκρικαλασβίλι, Θεοδώρου, Οχαγιόν, Ανδρέου, Μπεσέρα, Μακρή, Κάλβο, Σουσιάν και Κολαούτι.

Οι φίλοι της ομάδας μας που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του σταδίου που θα ανοίξουν στις 16:30. Την ίδια ώρα ανοίγουν και οι θύρες.  Τα εισιτήρια πωλούνται σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΟΠ προς €20 τα κανονικά, €10 τα μαθητικά και €1 τα παιδικά.

Για τους φιλοξενούμενους δεν θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ