«Φάγαμε το γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά του»

Στο Anorthosis24 μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα επικαιρότητας όπως τα κριτήρια καθώς και το ψάξιμο για τεχνικό διευθυντή. Για τα κριτήρια και το ψάξιμο των 60 χιλιάδων που απομένουν, ανάφερε χαρακτηριστικά πως «φάγαμε το γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά του», κάνοντας λόγο για συγκινητική συνεισφορά του κόσμου.

Για τα Κριτήρια

«Καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια η Ανόρθωσις να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της και να φανεί συνεπής με τα κριτήρια Μαρτίου. Στην αρχή το εγχείρημα φάνταζε αδύνατο, στην πορεία ήταν δύσκολο και τώρα μοιάζουμε να… «φάγαμε το γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά του». Το πρωί το ποσό που υπολείπονταν ήταν γύρω στις 100 χιλιάδες ευρώ, τώρα μόλις που ξεπερνά τις 60.  Η συνεισφορά του κόσμου είναι πραγματικά συγκινητική, διότι είναι αυτός, ο απλός κόσμος, που δίνει από το υστέρημά του που πρωτοστατεί στην προσπάθεια. Αποδεικνύει πόσο αγαπά την Ανόρθωση έμπρακτα».

Για τον Τεχνικό Διευθυντή

«Είναι η προτεραιότητα. Όπως είπε κι ο πρόεδρος χθες, κατέληξε σε δυο περιπτώσεις και απ’ εκεί θα βγει – εκτός απροόπτου – το όνομα του εκλεκτού. Δεν θα ήταν σωστό να βάλουμε χρονοδιάγραμμα καθώς υπάρχει και ο απρόβλεπτος παράγοντας. Όμως σίγουρα δεν θα αργήσει η απόφαση. Άλλωστε, τον θέλουμε στην Κύπρο πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, για ευνόητους λόγους».

Πετόσφαιρα

«Θέλουμε να καλέσουμε όλους τους Ανορθωσιάτες να βρεθούν απόψε κοντά στα τμήματα Πετόσφαιρας Ανδρών και Φούτσαλ.

Στο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό στις 20:00, οι πετοσφαιριστές μας δίνουν το παιχνίδι της χρονιάς. Είναι σαν τελικός πρωταθλήματος. Νίκη, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, συνεπάγεται την κατάκτηση του τροπαίου, του 21ου στην ιστορία μας. Για τους φίλους της ομάδας που είναι εκτός Κύπρου ή δεν θα μπορέσουν να έρθουν, θα μεταδώσουμε το παιχνίδι και μέσω διαδικτύου, από την επίσημη σελίδα της Ανόρθωσης.

Θέλουμε όμως ένα κατάμεστο κλειστό. Είναι ο κόσμος που το έχει κάνει φρούριο απόρθητο φέτος και είμαστε βέβαιοι ότι θα το επαναλάβει απόψε. Η Αναγέννηση Δερύνειας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο για να κερδίσουμε το παιχνίδι και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα».

Φούτσαλ

«Στο Κοινοτικό της Λάρνακας, την ίδια ώρα, οι φουτσαλιστές μας θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στον Ονήσιλλο για να κριθεί η υπόθεση «τίτλος» την τελευταία αγωνιστική. Ο σημερινός αντίπαλος μας δυσκόλεψε αρκετά στον πρώτο γύρο, δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας.

Ο στόχος της χρονιάς ήταν σίγουρα η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία κάτι που ήδη επετεύχθη εδώ και καιρό. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους απαρτίζουν το τμήμα για τις δυο διαδοχικές ανόδους σε δυο χρόνια.

Απ’ εκεί και πέρα, απομένει ο στόχος του πρωταθλήματος. Έχουμε δυο αγωνιστικές μπροστά μας. Αν πάρουμε απόψε τη νίκη, ο τίτλος θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕΚ. Γι’ αυτό είναι κομβικής σημασίας το παιχνίδι. Αναμφισβήτητα ο κόσμος του φούτσαλ αλλά και άλλοι Ανορθωσιάτες που δεν γνώρισαν ακόμα το άθλημα, θα βρεθούν εκεί. Εάν το κάνουν μια φορά, πιστέψτε με, θα λατρέψουν το άθλημα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ