Άρχισε η προπονητολογία, το «φάγωμα» και οι αποφάσεις

Γνώριμες οι καταστάσεις που συνθέτουν το σκηνικό γύρω από την τροπόσφαιρα της Ανόρθωσης, με τον προπονητή -δικαίως ή αδίκως- να είναι υπό αμφισβήτηση και με την ονοματολογία γύρω από τη θέση να οργιάζει. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Κωστένογλου ήρθε υπό τους διθυράμβους των 25 κριτηρίων που έθεσε ο πρόεδρος Πουλλαϊδης που ο ίδιος με τις δηλώσεις του ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά κάτι το οποίο δεν δικαιώνουν μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα.

Ήδη η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του κόουτς δίνει και παίρνει. Το φως της δημοσιότητας είδαν ονόματα γνωστά που ήταν και παλαιότερα στο τραπέζι των συζητήσεων όμως για διάφορους λόγους η περίπτωση τους, δεν είχε προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και έμεινε απλά στο ενδιαφέρον και στις συζητήσεις.

Ο Σάκης Τσιώλης ήταν στα υπόψιν και μετά την αποδέσμευση του Ζόρζε Κόστα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να δίνουν και να παίρνουν ότι συζητήσεις είχαν γίνει και προηγουμένως, δεν γνωρίζουμε αν πέρασε η όχι τα 25 κριτήρια του Πουλλαίδη. Συμπερασματικά το μόνο σίγουρο είναι πως για να έρθει ξανά το όνομα του στην επιφάνεια υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον της επίσημης Ανόρθωσης που ευνοούν την περίπτωση του.

Το άλλο όνομα που βγήκε στην δημοσιότητα ήταν αυτό του Ραν Μπεν Σιμόν με τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μας συζητήσεις είχαν γίνει και στις αρχές Ιανουαρίου, δίχως όμως να προχωρήσει η υπόθεση του καθώς σημαντικό τροχοπέδη αποτελούσε και αποτελεί το συμβόλαιο που τον δένει με την ομάδα της Χάποελ. Ο Μπεν Σιμόν αυτή την στιγμή δεν ζει τις καλύτερες του μέρες στην Χάποελ και πολύ δύσκολα συνεχίζει στην ομάδα του Τελ-α-Βιβ.

Υπάρχει φυσικά και ο Νίκος Κωστένογλου ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της επόμενης περιόδου, για κακή τύχη του Ελλαδίτη κόουτς τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα δημιούργησαν μια μουρμούρα γύρω από το όνομα του γεγονός που καθιστά την παραμονή του στο πάγκο της ομάδας μας άκρως ριψοκίνδυνη επιλογή για τους διοικούντες, καθώς με την πρώτη στραβή δεν θα έχει την πολυτέλεια της στήριξης και αναπόφευκτα τα πυρά θα στραφούν προς αυτούς.

Τέλος εκείνο που πρέπει να προβληματίσει περισσότερα απ’ όλα  είναι η θέση και οι παράγοντες της επίσημης Ανόρθωσης, από την μια ο Μαρίνος Μήτρου δηλώνει με κάθε επισημότητα πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή και από την άλλη στη δημοσιότητα βγαίνουν ονόματα. Τα ονόματα δεν βγαίνουν από μόνα τους υπάρχει καπνός άρα υπάρχει και φωτιά. Ποιοι είναι αυτοί που τελείωσαν ή θέλουν να τελειώσουν τον Κωστένογλου; Με ποια αρμοδιότητα δέχονται προτάσεις και συζητούν για τον νέο προπονητή. Από μπαλίτσα  κατέχουν;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ