Εξαιρετικά δύσκολη και σημαντική νίκη

Μια εξαιρετικά δύσκολη, όσο και σημαντική νίκη πέτυχε το βράδυ της Παρασκευής η φουτσαλική Ανόρθωση απέναντι στον σκληροτράχηλο Εθνικό Λατσιών, όπως άλλωστε μαρτυρά το τελικό 4-5. Σε έναν αγώνα με πολλές συγκινήσεις και εναλλαγές στο προβάδισμα, οι φουτσαλιστές μας αποδείχθηκαν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, παίρνοντας το τρίποντο στην τελευταία εξόρμηση εκτός επαρχίας Λάρνακας για το φετινό μαραθώνιο.

Αυτήν την φορά ήταν η προσωπικότητα του αρχηγού Φάνου Χαρή που ξελάσπωσε την Ανόρθωση η οποία έδωσε συνέχεια στις ασταθείς εμφανίσεις στην μεσοαμυντική γραμμή, με την βελτίωση ενόψει της συνέχειας να κρίνεται επιβεβλημένη. Η επόμενη αγωνιστική κρύβει μιαν ιδιαιτερότητα αφού η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει ήδη το τρίποντο στο χέρι, μιας και θα έχει να αντιμετωπίσει ομάδα η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Επομένως οποιεσδήποτε βαθμολογικές απώλειες της ομάδας μας απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας, θα σημαίνουν αυτόματα την εκμηδένιση των ονείρων για τίτλο, μιας και θα απομένει μόνο ένας αγώνας για κάλυψη περισσότερο από τριών βαθμών.

Πριν όμως τον τελικό στο «Κίτιον» οι φουτσαλιστές του φοίνικα καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας από τα Κοκκινοχώρια, στον τελευταίο επίσημο αγώνα της χρονιάς στο «Κοινοτικό». Ο αγώνας της ερχόμενης Παρασκευής αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για το Ανορθωσιάτικο κοινό ώστε να δώσει την ώθηση για τα δύο τρίποντα που θα ντύσει το τρόπαιο στα κυανόλευκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι για λόγους ασφαλείας στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ θα έχουν δικαίωμα παρουσίας μόνο περιορισμένος αριθμός φιλάθλων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ