Νίκος Κωστένογλου: «Του χρόνου θα βρίσκομαι εδώ»

Λαλίστατος ήταν ο Νίκος Κωστένογλου στην συνέντευξη τύπου, εν αντιθέση με το μεσοβδόμαδο αγώνα με τον Ερμή όπου ήταν ιδιαίτερα φειδωλός στις δηλώσεις του. Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν περιορίστηκε σε σχόλια που αφορούσαν το σημερινό αγώνα, αλλά πήγε ένα βήμα παραπέρα μιλώντας για το μέλλον του στην Ανόρθωση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή είχαν ως εξής:

«Χάσαμε δίκαια από έναν αντίπαλο που ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΛ έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με αποτέλεσμα να δεχθούμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε το ματς και θα μπορούσαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ σε μιά από τις ευκαιρίες που φημιουργήσαμε.

«Το έργο μας είναι δύσκολο λόγω των πολλών ελλείψεων και προβλημάτων και είναι χαρακτηριστικό ότι σε κανένα παιχνίδι δεν μπόρεσα να παίξω δεύτερο ματς με τους ίδιους παίκτες. Επτά με οκτώ παίκτες που θα μπορούσαν να αγωνιστούν ως βασικοί δεν ήταν σήμερα στην αποστολή. Στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά είχαμε διαφορετική ενδεκάδα στα αμέσως επόμενα ματς. Είναι καλό να ασκείτε κριτική αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για παράδειγμα ο Λοϊζίδης ήταν άρρωστος και μόνο λόγω της δικής του υπευθυνότητας βρισκόταν στον πάγκο.

Ακόμα και σήμερα είδατε επτά άτομα διαφοροποιημένα από την ενδεκάδα του προηγούμενοι αγώνα. Έλειπαν οι κεντρικοί αμυντικοί, Ζόρζε και Σιέλης, ο Μάκος είχε δεχθεί την κόκκινη και απουσίαζε, ο Σότα ήταν με μια μόλις προπόνηση και γι’ αυτό θεωρώ ότι είστε άδικοι στην κριτική που ασκείτε.

Του χρόνου θα βρίσκομαι εδώ, δεν ήρθα εδώ μόνο γι’ αυτά τα παιχνίδια. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος γνώριζες για τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ