Ανόρθωσις 0 – 3 ΑΕΛ: Χωρίς φρένα στον κατήφορο

Ακόμα μία ήττα, χάσαμε και το λογαριασμό, δέχθηκε απόψε η ομάδα μας για την πρώτη αγωνιστική των πλέιοφ, απέναντι στην ΑΕΛ με 0 – 3. Μπορεί η Ανόρθωση να αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς, κάποιοι εκ των οποίων έδειξαν ωριμότητα και ποιότητα σε σχέση με ακριβοπληρωμένους συνάδελφούς τους, όμως για ακόμα μία φορά δεν υπήρχε αρχή και τέλος στον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε. Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε και τα τρία τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο και αν δεν αγωνιζόταν πιο χαλαρά στο δεύτερο δεν ξέρουμε που θα σταματούσε το κοντέρ…

Η εντεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γαβριήλ Κωνσταντίνου. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Οικονόμου και Άντιτς. Αριστερά στην άμυνα αγωνίστηκε ο Αβραάμ και δεξιά ο Δημητρίου. Θεοδώρου, Οχαγιόν και Μπεσέρα ήταν οι τρεις στην μεσαία γραμμή. Ο Φοφανά βρέθηκε στην κορυφή, με τους Μακρή και Λαίφη δεξιά και αριστερά του αντίστοιχα. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Λοιζίδης, Γκριγκαλασβίλι και Κάλβο.

Το παιγνίδι

Από την αρχή φάνηκε πως θα κυλούσε το παιγνίδι καθώς η ομάδα της Λεμεσού άνοιξε γρήγορα το σκορ με τον Ζακέτι. Η ομάδα της Λεμεσού είχε την κατοχή με την ομάδα μας να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να βγει σωστά μπροστά. Ήταν η ομάδα της ΑΕΛ που είχε τις ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα, κάτι που κατάφερε στο 20’ του αγώνα όταν ο Καλουτζέροβιτς πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ και πέτυχε ένα εύκολο τέρμα. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, δεχθήκαμε και τρίτο τέρμα ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, αυτή τη φορά από τον Εντμάρ, και η ΑΕΛ σαν σε περίπατο πήρε τη νίκη από το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη η ομάδα της Λεμεσού έπαιξε πιο συντηρητικά, άλλωστε δεν χρειαζόταν κάτι περισσότερο, με την ομάδα μας να γίνεται πιο απειλητική και να έχει κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει αλλά να μην τα καταφέρνει. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία όμως του δευτέρου ημιχρόνου είχε ο Μπεμπέ σε τετ α τετ όπου κατάφερε να στείλει τη μπάλα αρκετά μέτρα έξω. Το τελικό 0 – 3 είναι πέρα για πέρα δίκαιο με βάση τις εμφανίσεις των δύο ομάδων, με την ομάδα μας να δέχεται για ακόμα ένα παιγνίδι την ήττα και να μην ξέρουμε πότε θα σταματήσει αυτός ο αγωνιστικός κατήφορος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ