Στενεύουν τα περιθώρια για τα κριτήρια

Αγώνας δρόμου πραγματοποιείται στην Ανόρθωση σχετικά με τα κριτήρια Μαρτίου, με το ποσό που υπολείπεται να είναι ακόμα ψηλό. Από τα 1,3 εκατομμύρια που ήταν το ποσό εκκίνησης, έχουν εξευρεθεί περίπου 500 και κάτι χιλιάδες, με άλλες σχεδόν 800 να απομένουν για την επίτευξη του στόχου.

Φαίνεται ότι η έγκριση της σύστασης εταιρείας στη Γενική Συνέλευση της 17ης Μαρτίου λειτούργησε εφησυχαστικά για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που θεωρεί ότι η σύσταση της εταιρείας από μόνη θα εξεύρει με μαγικό τρόπο το ποσό που υπολείπεται.

Ιδιαίτερα έσοδα από τους αγώνες δεν αναμένονται ενώ ούτως ή άλλως μέχρι το τέλος Μαρτίου απομένει μόνο το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Εάν δεν κατορθώσουμε να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου, οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές. Ευρωπαϊκός αποκλεισμός (έστω κι αν οι πιθανότητες εξασφάλισης εισιτηρίου είναι αμυδρές), απαγόρευση μεταγραφών (κάτι που μπορεί να αρθεί στην πορεία) και «-6» στο νέο πρωτάθλημα. Κάτι που θα μας «κυνηγά» για ένα ολόκληρο χρόνο! Τα φετινά παραδείγματα του Παραλιμνιού (έχασε την παραμονή) και Νέας Σαλαμίνας (έχασε την 6άδα) είναι ενδεικτικά.

Όλοι αυτοί που ψήφισαν «ναι» στη σύσταση εταιρείας, θα πρέπει να συνοδεύσουν του «ναι» τους και με μια βαριά επιταγή για αγορά μετοχών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ