Το άδειο γήπεδο η βροντερή απάντηση του κόσμου

Η εικόνα στο γήπεδο χθες στο παιγνίδι με τον Ερμή μύριζε κάτι από φιλικό προετοιμασίας στα μέσα του Αυγούστου. Φιλικό για λίγους και συμπεράσματα για πολλούς. Ο κόσμος στις κερκίδες λιγοστός και η ήττα πολύ πιθανώς να μην χάλασε κανένα καθώς κακά τα ψέματα μας έχει γίνει συνήθεια. Η εικόνα σε λυπεί αλλά στέλλει μηνύματα προς πολλούς αποδέκτες.

Ας μην ξεχνάμε ο κόσμος της Ανόρθωσης είδε, άκουσε και άντεξε πολλά τα τελευταία χρόνια. Στο γήπεδο είδε ποδοσφαιριστές της σειράς να πληρώνονται αδρά, στον πάγκο είδε προπονητές δίχως δίπλωμα, εθελούσια συνταξιοδοτημένους και για χρόνια στα αζήτητα. Στα διοικητικά έδρανα όσοι αναμείχθηκαν και είχαν την εξουσία και ρόλο στις αποφάσεις έκαναν λάθη, χρέωσαν το σωματείο και σε ορισμένους χρωστάμε και από πάνω.

Πλέον ο κόσμος δείχνει να μην αντέχει να βλέπει άλλο αυτά που ανέχτηκε τα τελευταία πέντε χρόνια. Η απουσία του χθες ήταν η βροντερή απάντηση που έδωσε σε όσους κατάντησαν έτσι το πιο ιστορικό σωματείο του νησιού. Απουσία που υπό άλλες περιστάσεις θα κρινόταν αρνητικά από όλους όμως έστειλε μήνυμα και μάλιστα τρανταχτό προς πολλούς αποδέκτες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ