Η μπάλα στα χέρια του προέδρου για την επιτροπή προγραμματισμού

Αποτελεί πλέον πικρή αλήθεια για την πλειονότητα των οπαδών της “Μεγάλης Κυρίας”, ότι η φετινή ομάδα κτίστηκε από άτομα που η σχέση τους με το ποδόσφαιρο είναι τουλάχιστον, εχθρική.

Αναλύοντας στο μυαλό μας τα δεδομένα απο τον περασμένο Μάιο με την απομάκρυνση Χριστοδούλου, το ξήλωμα μιας πολύ καλής ομάδας και την δημιουργία αυτής της επιεικώς κακής ομάδας, συμπεραίνουμε ότι ο στόχος εξ’ αρχής ήταν η αποτυχία.

Δεν μπορεί να το εκλάβει κανείς διαφορετικά αφού και κατά τη διάρκεια της περιόδου, οι όποιες αλλαγές – κυρίως αφαιρέσεις – αποδυνάμωναν την ομάδα. Η μια και μοναδική προσθήκη, αν και πέρασε από τρίμηνο κόσκινο πριν επιλεγεί, απογοητεύει συνεχώς.

Το μόνο που διασώθηκε από αυτή την χρονιά ήταν η εμφάνιση και καθιέρωση των νεαρών Κύπριων ποδοσφαιριστών, που και αυτό για να γίνει έπρεπε να ασκηθεί έντονη πίεση απο τον κόσμο.

kosteermis

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η αόρατη και κυρίαρχη “επιτροπή προγραμματισμού”, είναι άκρως επικίνδυνη για την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι απαρτίζεται απο άτομα που δεν κατέχουν απο ποδόσφαιρο και αναρωτιόμαστε ποιός ο σκοπός τους εκεί, απο ποιόν διορίστηκαν και τί συμφέροντα εξυπηρετούν.

Είναι γελοίο να διευθύνεται τέτοιο τμήμα απο άτομα τα οποία απέδειξαν ότι δεν κατέχουν το αντικείμενο, αποτυγχάνοντας παταγωδός. Είναι τραγικό, ο κόσμος που θυσιάζει τα πάντα για αυτή την ομάδα να απορεί με ποιά κριτήρια επιλέγονται αυτοί οι ποδοσφαιριστές. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλα αυτά συνέτειναν στην διόγκωση της μαύρης τρύπας του οικονομικού προβλήματος.

Η μπάλα πλέον είναι στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Πουλλαίδη, ο οποίος γνωρίζει από την περσινή περίοδο ποιοι απαρτίζουν αυτή την επιτροπή και ποιο έργο παρουσίασαν.

Η “Μεγάλη Κυρία” βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. ‘Οπως αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα, η διοίκηση πήρε την εντολή που ήθελε για σύσταση της εταιρίας αλλά είναι με την πλάτη στον τοίχο καθότι δεν της επιτρέπονται οποιαδήποτε λάθη.

Η μεγάλη πρόκληση λοιπόν ακούει στο όνομα του Τεχνικού Διευθυντή. Του ανθρώπου που θα επιλεγεί για να ξανακάνει την Ανόρθωση, ομάδα. Του ανθρώπου που θα διαχειριστεί ακόμη 4 και πλέον εκατομμύρια ευρώ και που θα αποφασίσει κατά πόσον η ομάδα θα συνεχίσει με τον υφιστάμενο προπονητή.

Είναι σε όλους κατανοητό πόσο πολύ σημαντικός είναι ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή αυτή την στιγμή στην ομάδα μας.

Το πιο σημαντικό για όλους, είναι ο πρόεδρος να σηκώσει το τηλέφωνο και να συμβουλευτεί άτομα τα οποία πονούν την ομάδα και μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή του Τεχνικού Διευθυντή και δυστυχώς δεν είναι στην ομάδα μας για διάφορους λόγους. Και ο νοών νοείτο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ