12 αγώνες 12 βαθμοί!

Πρέπει να είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι που το πρωτάθλημα βρίσκεται στο τέλος του. Η πορεία που διανύει η Ανόρθωσις στο δεύτερο γύρο όσο ανήκουστο κι αν ακούγεται για το μέγεθος της είναι πορεία διαβάθμισης. Στις μέχρι τώρα 12 αγωνιστικές του β’ γύρου η Μεγάλη Κυρία συγκέντρωσε 12 βαθμούς μέσο όρο δηλαδή 1 βαθμός το παιχνίδι!

Τα λάθη τα φετινά και όχι μόνο πρέπει επιτέλους να γίνουν διδαχές. Αυτοί που ανέλαβαν τον προγραμματισμό το καλοκαίρι και είχαν λόγο στις επιλογές θα πρέπει να σταματήσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και να απομακρυνθούν οι ίδιοι από την Ανόρθωση. Όπως είπε κάποτε ο Κετσπάγια αν τους άκουγα αυτούς ούτε την Πιούνικ δεν θα περνούσαμε, τώρα όχι μόνο ακούγονται αλλά είναι αυτοί αποφασίζουν.

Η παραίτηση του Αλεξάνδρου ήταν η κορυφή της πυραμίδας, μέχρι να φτάσουμε στην βάση έχει δρόμο πολύ. Ο Μαρίνος Μήτρου σίγουρα θα βελτιώσει το κομμάτι της επικοινωνίας αλλά δεν παίζει μπάλα ούτε κάνει προγραμματισμό. Η Ανόρθωσις χρειάζεται τομές ριζικές και να μπει ένα πλάνο στο τραπέζι και να αρχίσει η πιστή υλοποίηση του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ