Α. Π. Ε. Πελενδρίου 4 – 11 Ανόρθωσις: Ασταμάτητη με ρεκόρ παραγωγικότητας

Άνετη και εμφατική επικράτηση για την φουτσαλική Ανόρθωση η οποία πέρασε σαν σίφουνας από το Πελένδρι, συντρίβοντας την τοπική ΑΠΕΠ με 4-11. Ο διψήφιος αριθμός τερμάτων αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση για την ομάδα μας και δεύτερη καλύτερη στην ιστορία, με έξι φουτσαλιστές να βρίσκουν το δρόμο προς τα δίκτυα. Ευθύς εξ αρχής το έργο της ομάδας μας φάνηκε να ήταν εύκολο έχοντας απέναντί της την προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο μέχρι να αποτυπωθεί στο παρκέ.

Τι πιο πειστικό λοιπόν από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η αντίπαλη εστία μάτωσε ούτε λίγο, ούτε πολύ οκτώ φορές, με την Ανόρθωση να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-8. Στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε μια, μάλλον φυσιολογική, χαλάρωση λόγω και της δυναμικότητας του αντιπάλου, με το επιμέρους σκορ 2-3 να διαμορφώνει το τελικό 4-11. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Δημητρίου και Χριστοδούλου που πέτυχαν χατ-τρικ, συνεπικουρούμενοι από τον Ανδρέου που πρόσθεσε δύο, ενώ από μια φορά σκόραραν οι Χαρή, Μάμας και Φώκου.

Με την χθεσινοβραδινή της νίκη, η Ανόρθωση συνεχίζει την καταδίωξη της πρώτης θέσης, εισερχόμενη σε μια δυάδα αγώνων με αντιπάλους που πραγματοποιούν το δικό τους ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο, ώστε να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη κατηγορία. Επόμενο ραντεβού στο «Κοινοτικό» την ερχόμενη Παρασκευή, με τους φουτσαλιστές μας να αντιμετωπίζουν τον φορμαρισμένο Σταυραετό Αγλαντζιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ