Τα οφέλη που έγιναν… οφειλές!

Ανάμεσα  στις πολλές οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές της Ανόρθωσης που αποκαλύφθηκαν στη Γενική Συνέλευση της 24ης Φεβρουαρίου, ήταν και αυτές των Γιαν Ρέζεκ και Βίνσεντ Λαμπάν. Ας θυμηθούμε τις ανακοινώσεις παραχώρησης των ποδοσφαιριστών που βαραίνουν το φετινό προϋπολογισμό, χωρίς άλλο σχόλιο:

«Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιάν Ρέζεκ στην Changchun Yatai με ελευθέρα μετεγγραφή. Η παραχώρηση του Ρέζεκ θα επιφέρει σημαντικό οικονομικό όφελος στα ταμεία του Σωματείου μας, σε μια χρονική στιγμή που πραγματικά η ομάδα μας χρειάζεται οικονομικά στηρίγματα,για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις, στις παλιές οφειλές αλλά και για να περάσει τα οικονομικά κριτήρια του Ιουνίου.

Ευχαριστούμε τον Γιάν Ρέζεκ για την προσφορά του και του ευχόμαστε ολόψυχα ότι καλύτερο στην ποδοσφαιρική του καριέρα και οικογενειακή του ζωή.»

Πηγή: https://www.anorthosis.com/news/3880

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βίνσεντ Λαμπάν. Το Σωματείο μας θα έχει οικονομικό όφελος από τον διακανονισμό που έγινε με τον ποδοσφαιριστή, ενώ χαμηλώνει και τα έξοδα μισθολογίου της νέας χρονιάς στα πλαίσια της οικονομικής εξυγίανσης που έχει ανακοινωθεί.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.»

Πηγή: http://www.anorthosis.com/news/3829

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ