Η πιο σημαντική νίκη της χρονιάς

Η εμφατική νίκη από κάθε άποψη το βράδυ της 20ης Φεβρουαρίου 2014 στην Γαλάτα, έδωσε το δικαίωμα στην φουτσαλική Ανόρθωση να αγγίξει με το ένα χέρι το μεγαλεπίβουλο στόχο της ανόδου. Η νίκη στο άνδρο του άμεσου διώκτη της κυανόλευκης αρμάδας, ήταν η πιο πειστική απάντηση στο ερώτημα του κατά πόσο αυτή η ομάδα έχει τα εχέγγυα για να ανεβεί στα σαλόνια του Κυπριακού φούτσαλ. Η αλήθεια είναι ότι τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν υπέρ της ομάδας μας, εντούτοις οι μάγκες του Μάριου Προδρόμου έχουν αποδείξει ότι αρέσκονται στα δίκτυα.

Απώλεια Παναγιώτου και διπλή ανατροπή

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη στο φιλικό απέναντι στον Ονήσιλλο Σωτήρας μιας και η απώλεια του Παναγιώτου για το υπόλοιπο της χρονιάς ήρθε σαν κεραυνός στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Ο νεαποκτηθής αμυντικός αποτέλεσε τον ιθύνων νού της ομάδας από το ξεκίνημα της χρονιάς και υπήρξε σε κάποιο βαθμό προβληματισμός για την απουσία του στις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ σε έναν αγώνα, γεγονός πρωτόγνωρο τη φετινή χρονιά, ωστόσο δύο παλιοί και ένας νέος έβγαλαν τα κάστανα από την φωτιά. Δημητρίου και Ομήρου πιστοποίησαν τον λόγο που βρίσκονται στη κορυφή των κυανόλευκων σκόρερ ενώ ο νεαποκτηθής Χριστοδούλου έκλεψε την παράσταση φτάνοντας τα τέσσερα γκολ σε τρείς αγώνες.

Νέο ρεπό και στο βάθος άνοδος

Η αποχώρηση του Σ. Φ. ΑΕΚ Αμμοχώστου φέρνει ένα νέο αγωνιστικό ρεπό και άλλους τρείς εύκολους βαθμούς στην συγκομιδή, με την ομάδα μας να μπορεί να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο από την ερχόμενη αγωνιστική. Συγκεκριμένα αν ο Εθνικός Λατσίων (4η θέση) χάσει από τον φορμαρισμένο Σταυραετό Αγλαντζίας, τότε η διαφορά των 16 βαθμών θα είναι αδύνατο να καλυφθεί στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ