Δήλωση Πουλλαΐδη: «Επιβεβλημένη η σύσταση εταιρείας»

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου, ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας πως η είναι επιβεβλημένη η δημιουργία εταιρείας.

Αναλυτικά:

«Αγαπητές Ανορθωσιάτισσες και αγαπητοί Ανορθωσιάτες,

Βρισκόμαστε πλέον μόνο ώρες μακριά από την ιστορικότερη ίσως Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και έχω την τιμή αλλά και τη μεγάλη ευθύνη να ηγούμαι του Συλλόγου σε αυτές τις ιστορικές στιγμές.

Απευθύνω αυτό το μήνυμα στους απανταχού φίλους, υποστηρικτές και Μέλη του Συλλόγου με σκοπό πρώτα από όλα να σας ευχαριστήσω. Να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και τη διαχρονική στήριξη σας προς το Σύλλογο, για το ενδιαφέρον το οποίο έμπρακτα δείχνετε σε καθημερινή βάση για τα κοινά του Συλλόγου και το μέλλον του. Να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σας η οποία εισπράττεται άμεσα και έμμεσα από το Σύλλογο. Να σας ευχαριστήσω πάνω από όλα που, από ανέκαθεν, θέτετε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Συλλόγου ως προτεραιότητα σας.

Περαιτέρω, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους όσους με περισσή ανιδιοτέλεια έχουν ενσκήψει στο θέμα της ενδεχόμενης δημιουργίας ποδοσφαιρικής εταιρείας και μας έχουν παρέχει τις ειλικρινείς και πολύτιμες απόψεις και γνώσεις τους, τις οποίες έχουμε λάβει πολύ σοβαρά υπόψη στην τελική διαμόρφωση όλων των εγγράφων που θα τεθούν αύριο ενώπιον σας προς έγκριση.

Θέλω να τονίσω ότι η οποιαδήποτε διαφορετικότητα της άποψης είναι απόλυτα φυσιολογική και θεμιτή και αντανακλά τα ιδεώδη της δημοκρατικής λειτουργίας που πρέπει και οφείλουμε να σεβόμαστε, πάντοτε μέσα από διαφάνεια την οποία κηρύττω από την πρώτη στιγμή εμπλοκής μου στα διοικητικά δρώμενα του Συλλόγου.

Η αυριανή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, όπως εγώ και το Διοικητικό μας Συμβούλιο το αντικρίζουμε, είναι η υπέρτατη έκφραση της βούλησης των Μελών του Συλλόγου για το μέλλον μας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας διχάσει ή να μας απομακρύνει ή να μας αποξενώσει. Τουναντίον, έχουμε όλοι κοινό καθήκον να πράξουμε το άπαν των δυνατοτήτων μας έτσι η επόμενη μέρα να μας βρει έτοιμους να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που ελλοχεύουν για το Σύλλογο και τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει σε πολλαπλά επίπεδα. Έχουμε ιστορική ευθύνη να επιφέρουμε επιτέλους την ενότητα στους κύκλους του Συλλόγου, η οποία θα μας δώσει όλους ώθηση για σκληρή δουλειά και επιτυχία.  

 Το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά, όπως έχουμε επανειλημμένα διατυπώσει στις ανοικτές συγκεντρώσεις των τελευταίων μηνών, θεωρούμε τη λύση της λειτουργίας της ποδοσφαιρικής ομάδας κάτω από εταιρικό καθεστώς ως επιβεβλημένη, έτσι ώστε αφενός να ευκολυνθεί η εφαρμογή των αρχών της διαφάνειας, χρηστής διοίκησης και επαγγελματισμού και αφετέρου να ενισχυθεί οικονομικά το οικοδόμημα μας σε μεγάλο βαθμό. 

Η εταιρεία και ο Σύλλογος μπορούν και οφείλουν να συνυπάρξουν αρμονικά, έτσι ώστε να συνεχιστεί δια μέσου των χρόνων η ιστορική πορεία του Συλλόγου και παράλληλα να διασφαλιστεί μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή η επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη δόξα και τις επιτυχίες. 

Αγαπητοί Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες, σας καλώ και σας παροτρύνω όπως αύριο προσέλθουμε όλοι μαζί στη Γενική Συνέλευση, μέσα σε πνεύμα ιστορικής ευθύνης, αλληλοκατανόησης και συμπόρευσης και όπως μακριά από ακρότητες αποφασίσουμε από κοινού το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας και του αγαπημένου μας ιστορικού Συλλόγου.

Ξημερώνει μια νέα μέρα για το Σύλλογο και όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε να αναγεννήσουμε το Φοίνικα.    

 Χρήστος Πουλλαΐδης

Πρόεδρος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ