Ανεβάζει ρυθμούς ο Κωστένογλου: Άμυνα και «πρέσινγκ» στο πρόγραμμα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τις προπονήσεις ο Νίκος Κωστένογλου, που διαπιστώνει μέρα με τη μέρα τις ελλείψεις που έχει η ομάδα. Ο Ελλαδίτης κόουτς έχει διπλασιάσει τον χρόνο προπόνησης σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει για την ένταση των προπονήσεων.

Σήμερα, στην πρωινή προπόνηση, έδωσε μεγάλη σημασία στον τρόπο άμυνας αφού διαπίστωσε τεράστια κενά. Επιπλέον, ανάλωσε αρκετό χρόνο στη βελτίωση του «πρέσινγκ» που ασκούν οι ποδοσφαιριστές επί των αντιπάλων. Θέλει να βλέπει διαρκή κίνηση από τους παίχτες μέσα στο γήπεδο, τόσο όταν κρατούμε την μπάλα όσο και όταν η μπάλα είναι στον αντίπαλο και αμυνόμαστε.

Σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούμε λογικές υπερβολής, ότι ο εκάστοτε νέος προπονητής είναι «δουλευταράς, τσάρος, παντογνώστης και αναμορφωτής» ενώ ο εκάστοτε προηγούμενος ήταν «τουρίστας, αδιάφορος και μυρωδιάς». Επισημαίνουμε απλά τη διαφορά που διαπιστώνουμε στους ρυθμούς και τη διάρκεια των προπονήσεων.

Στη διάθεση του «πάτερ» για το παιχνίδι της Κυριακής (15:00) θα είναι οι Φοφανά, Αλέξα και Άντιτς που επιστρέφουν από τιμωρία, ενώ θα απουσιάσουν λόγω καρτών οι Μάκος και Δημητρίου. Κάποια μικροπροβλήματα που υπάρχουν αναμένεται να ξεπεραστούν μέχρι το τέλος της βδομάδας.

Από τη σημερινή πρωινή προπόνηση, πέρασε και ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ