Πρώτος αγώνας Κωστένογλου – Η πιθανή ενδεκάδα με ΑΕΛ

Με την ψυχολογία στο ναδίρ μετά και τα όσα διαδραματίστηκαν σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο η ομάδα αντιμετωπίζει στο ουδέτερο λόγω τιμωρίας ΓΣΖ την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και την πιο ουσιαστική ομάδα, αυτή της ΑΕΛ.

Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο, κυρίως για την Ανόρθωση που «καίγεται» για το τρίποντο στην προσπάθεια της να υλοποιήσει τον τελευταίο εναπομείναντα στόχο, αυτόν της εξόδου της στην Ευρώπη.

Η προσπάθεια της για την νίκη γίνεται πιο δύσκολη λόγο των πολλών, σημαντικών και μαζεμένων απουσιών. Ο κύριος Κωστένογλου στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας καλείται να ανεβεί ένα βουνό προβλήματα και να φέρει ανάποδα τα πάντα και να κερδίσει το τρίποντο.

Από πλευράς «Κυρίας» θα απουσιάζουν οι Βέγκα, Γκαρσία λόγω τραυματισμού και οι Άντιτς, Αλέξα, Φοφανά που συμπλήρωσαν απαγορευμένο αριθμό καρτών. Ενδεχόμενη απουσία μπορεί να είναι και αυτή του νεαρού Λαϊφη για τον οποίο ο σύλλογος αναμένει την τελική γνωμοδότηση της ΚΟΠ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βαλβέρδ. Στο δεξί άκρο ο Δημητρίου και αριστερά Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Ζόρζε με παρτενέρ τον Οικονόμου.

Στο χώρο του κέντρου σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Γρηγόρη Μάκου. Πλάι του θα βρίσκεται ο Οχαγιόν με πιο αμυντικά καθήκοντα λόγω του ότι ο Ελλαδίτης προπονητής αρέσκεται στο να αγωνίζεται με δυο καθαρόαιμα αμυντικά χαφ.

Στον ρόλο του επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ένας εκ των Μπεσσέρα ή Γκρικαλασβίλλι και αυτό εξαρτάται από την επιλογή του προπονητή για την επιθετική γραμμή.

Η απουσία του Φοφανά λοιπόν, η πρώτη για φέτος σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δημιουργεί διάφορα σενάρια ως προς την κατάρτιση της επιθετικής γραμμής.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να κρατηθεί στον ρόλο του επιτελικού μέσου ο Γκρικαλασβίλλι και η επιθετική γραμμή να απαρτίζεται από τον Μπεσσέρα στα αριστερά, Μακρή στα δεξιά και κορυφή ο Κολαούτι. Γερή υποψηφιότητα θέτει και ο Κάλβο για μια εκ των δυο θέσεων στα άκρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ