Υπάρχει και ποδόσφαιρο

Περισσότερο… αστυνομικό παρά αθλητικό είναι το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης το τελευταίο διήμερο, υπάρχει όμως και το ποδόσφαιρο. Οι παίχτες έχουν μείνει μακριά από την κριτική και ουσιαστικά η ντροπιαστική ήττα από το Παραλίμνι δεν πήρε διαστάσεις, αφού η κοινή γνώμη επικεντρώθηκε αλλού. Αυτό ίσως αποδειχτεί ευεργετικό, αν βέβαια οι ποδοσφαιριστές δείξουν την απαραίτητη προσπάθεια στο παιχνίδι της Κυριακής (15:00).

Ο Νίκος Κωστένογλου έριξε το βάρος στην ψυχολογία ενώ ξέρει ότι θα έχει δύσκολο έργο. Από τη μια οι δυνατότητες της αντιπάλου – έστω και χωρίς τον Σα – είναι γνωστές, από την άλλη γνωστές είναι και οι… αδυναμίες μας. Κανείς δεν ζητά θαύματα από τον Ελλαδίτη τεχνικό, ιδιαίτερα όταν κατεβαίνει στο γήπεδο χωρίς τους τραυματίες Βέγκα και Γκαρσία και τους τιμωρημένους Φοφανά, Αλέξα και Άντιτς. Ούτε ο Λαΐφης θα είναι στη διάθεσή του, μέχρι να ξεκαθαριστεί το καθεστώς της επιστροφής/μεταγραφής του.  Επιστρέφουν οι Ζόρζε και Κάλβο, ενώ κανονικά θα είναι στη διάθεσή του οι Μπεσέρα και Δημητρίου.

Από τον κόσμο δεν μπορούμε να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις, αφού η πίκρα και η απογοήτευση είναι εμφανείς στα μηνύματα και τις εκδηλώσεις τους. Οφείλουν ωστόσο οι ποδοσφαιριστές να σεβαστούν όσους ακόμα είναι εκεί κάθε βδομάδα και να καταβάλουν προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η μια μόλις νίκη τους τελευταίους τέσσερις αγώνες και ο αποκλεισμός στο ενδιάμεσο, έχουν πληγώσει βαθιά αυτό τον κόσμο στον οποίο αξίζει κάτι περισσότερο για την υπομονή που επιδεικνύει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ