Ανεβαίνει ο Μπεσέρα, σταθερή αξία ο Οχαγιόν

Υποψηφιότητα για τον κορυφαίο της ψεσινής αναμέτρησης έβαλαν δυο ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην μεσαία γραμμή και δεν είναι άλλοι από τους Μπεσέρα και Οχαγίον. Ο Αργεντίνος και ο Ισραηλινός είχαν αδιάκοπα τρεξίματα και μετά από καιρό βλέπουμε ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή που ξέρουν μπάλα και έχουν την υπομονή και την οξυδέρκεια να μοιράσουν παιχνίδι στους συμποδοσφαιριστές τους.

Αρχής γενομένης από τον Οχαγιόν, πιστώνεται το γκολ που έφερε την ισοφάριση μιας και με την έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, ανάγκασε αμυντικό του Εθνικού να στείλει την μπάλα στα δίκτυα των γηπεδούχων. Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε απειλήσει ο ίδιος με εξ επαφής κεφαλιά, ερχόμενος από την μεσαία γραμμή να πλαισιώσει τον Κολαούτι ως δεύτερος επθετικός. Γενικότερα οι πλείστες εκτελέσεις στημένων από τα πόδια του Ισραηλινού ήταν αρκετά καλές, αποφεύγοντας το συνήθες φαινόμενο για τα Ανορθωσιάτικα δεδομένα, του να βλέπουμε τις μπαλιές να σταματούν σε αντίπαλους αμυντικούς στο πρώτο δοκάρι.

Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα είναι σαν να έπαιζε χρόνια με την κυανόλευκη φανέλα μιας και ζητούσε διαρκώς την μπάλα αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες, βάζοντας διαρκώς το πόδι του στη φωτιά. Η συνεισφορά του ήταν ουσιαστική μιας και από το σύντομο δείγμα γραφής που έχουμε, διαπιστώνουμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που επιδιώκει την ουσία, αποφεύγοντας φαντεζί ενέργειες ενώ είναι ιδιαίτερα ομαδικός. Χαρακτηριστική η φάση του 90ου λεπτού όταν από πλάγια θέση είχε τη συγκέντρωση να περάσει πάσα πάρε-βάλε στον Οχαγιόν μέσα στη μεγάλη περιοχή ωστόσο ο τελευταίος αστόχησε. Ως καταληκτικό σχόλιο, ο Μπεσέρα είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί και αρέσκεται να κάνει τους συμποδοσφαιριστές του καλύτερους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ