Ανόρθωσις – Απελευθέρωση: Επιστροφή μετά το ρεπό

Μετά από δύο εβδομάδες λόγω του ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, οι φουτσαλιστές της Ανόρθωσης θα πατήσουν εκ νέου παρκέ με στόχο άλλο ένα τρίποντο απέναντι στην Απελευθέρωση. Με τον απόηχο της μαγευτικής βραδιάς απέναντι στους Legends να μην έχει ακόμα κοπάσει, η «Μεγάλη Κυρία» καλείται να κάνει ανασύνταξη δυνάμεων και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την εκπλήρωση του μεγάλου στόχου της ανόδου.

Η Απελευθέρωση βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς σε 15 αγώνες, σημειώνοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο συντελεστής της είναι οριακά θετικός μιας και έχει πετύχει 46 γκολ και δεχθεί 39, προερχόμενη από εντός έδρας ισοπαλία με τον Ονήσιλλο. Η προσεχής μας αντίπαλος ήταν κυρίαρχη στον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκόρ, δεχόμενη την ισοφάριση κυριολεκτικά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της, επικρατώντας με 4-2 χάρης σε γκολ των Δημητρίου, Ομήρου, Ανδρέου και Παναγιώτου.

Όπως αναφέραμε και στο πρόλογο, η νίκη αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο ούτως ώστε η ομάδα μας να διατηρηθεί σε πορεία ανόδου και να επανέλθει ομαλά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ραντεβού λοιπόν απόψε στις 20:00 στο «Κοινοτικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ