Χρόνια Πολλά Ανόρθωσις!

Ανακοίνωση για την επέτειο των 103 χρόνων εξέδωσε σήμερα η Διοίκηση της ομάδας μας. Ως γνωστό, το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου, κλείνει σήμερα 103 χρόνια ζωής και είναι υποχρέωση μας να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους απανταχού Ανορθωσιάτες και στην μεγάλη μας αγάπη Ανόρθωση. Η ανακοίνωση της Διοίκησης:

“Γιορτάζει η Ανόρθωση, γιορτάζουν οι απανταχού Ανορθωσιάτες .
Εκατό τρία χρόνια  ένδοξης ιστορίας, συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του Συλλόγου μας. Ένας Σύλλογος που μέσα από τις δοκιμασίες που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια, έμεινε και παραμένει ζωντανός.

Σήμερα, γιορτάζουμε 103 χρόνια ένδοξης ιστορίας και προσφοράς στον κυπριακό αθλητισμό. Μία ιστορία γεμάτη επιτυχίες αλλά και αποτυχίες, γεμάτη χαρές αλλά και λύπες, με όλους εσάς να παραμένετε στο πλευρό της όλες αυτές τις στιγμές και θα παραμείνουμε κοντά της  γιατί αυτό είναι καθήκον και χρέος μας.

Η Ανόρθωση μεγαλώνει και μαζί της μεγαλώνουν γενεές . Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια της Ανόρθωσης έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Σωματείο μας και να μεταφέρουμε στα παιδιά μας την ιδέα της Ανόρθωσις ακόμα και στα πιο δύσκολα.
«Το Πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται»…”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ