Φτάνει τουρίστες – Δεν αντέχουμε άλλο

Με την ομάδα να αποκλείεται στους 16 του Κυπέλλου και το πρωτάθλημα να είναι στόχος… πολύ μακρινός, ήρθε η στιγμή να «καθαρίσει» η Ανόρθωση από παίχτες τουρίστες οι οποίοι χρυσοπληρώνονται και δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα. Θα αφήσουμε στην κρίση του καθενός από εσάς για το ποιοι είναι αυτοί οι ποδοσφαιριστές, άλλωστε μάτια όλοι έχουμε.

Για ακόμα ένα παιγνίδι ένας 18χρονος έβαλε γυαλιά στους κατά πολύ μεγαλύτερούς του συναδέλφους του. Για τον Μακρή ο λόγος, ο οποίος κατάθεσε και πάλι ψυχή στον αγωνιστικό χώρο την ίδια ώρα που κάποιοι συμπαίκτες του ήταν προκλητικοί. Παράδειγμα το δεύτερο τέρμα της ΑΕΚ, στο οποίο σχεδόν κανείς ποδοσφαιριστής μας δεν έκανε τον κόπο να ακολουθήσει τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές, σημείο στο οποίο κρίθηκε η πρόκριση.

Το έχουμε ξαναπεί, αν δεν μπορείτε να τους διώξετε λόγο οικονομικού, αφήστε τους στην εξέδρα. Εμείς θέλουμε να βλέπουμε 11 ποδοσφαιριστές που να σέβονται το ψωμί που τρώνε από την Ανόρθωση, όποιοι και να είναι αυτοί. Και μεγαλύτερο παράδειγμα από τον Μακρή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή…

Υ.Γ Τουρισμό στην Ανόρθωση δεν κάνουν μόνο ποδοσφαιριστές…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ