Και τώρα κύριοι;

Για να μην γελιόμαστε, η φετινή χρονιά έχει ουσιαστικά τελειώσει μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Κύπελλο. Επόμενο «θύμα» αναμένεται να είναι ο Ζόρζε Κόστα, και το ερώτημα που τίθεται είναι ποια θα είναι η συνέχεια από εδώ και πέρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε τεράστια λάθη. Τεράστια λάθη και μεγαλύτερα ακόμη έκαναν και τα αφεντικά του. Και όχι τους τελευταίους μήνες, αλλά τα τελευταία χρόνια. Η επόμενη κίνηση είναι να απολύσουν ένα προπονητή ο οποίος παίρνει τα χρήματα που ζήταγε ο Πάμπος το καλοκαίρι, και τα οποία θεωρούσαμε πολλά, για να ακολουθήσει ότι ακολούθησε μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Είναι λοιπόν τα ίδια άτομα που κρατούν τις τύχες της ομάδας για το αύριό της. Τα ίδια άτομα που θεώρησαν σωστό λίγες ώρες πριν το σημερινό παιγνίδι με την ΑΕΚ, που παιζόταν η χρονιά, να κάνουν ανακοίνωση για την… εταιρεία.

Τι κάνουμε τώρα λοιπόν; Φέρνουμε νέο προπονητή που θα χρυσοπληρώσουμε για να σώσει τι; Αγωνιστικά πλέον δεν υπάρχει κάτι να σωθεί. Φέρνουμε νέο προπονητή που θα δουλέψει σε βάθος χρόνου; Η «ομάδα προγραμματισμού» πάντως δεν νομίζουμε να «κατέχει» το αντικείμενο για να κάνει τη σωστή επιλογή, αν κρίνουμε από το… ιστορικό της. Αφήνουμε τον Ζόρζε και περιμένουμε το καλοκαίρι; Αυτά είναι κάποια από τα ερωτήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, την ίδια ώρα που η οργή του κόσμου βράζει…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ