Με εκπλήξεις ή όχι;

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η εντεκάδα την οποία θα παρατάξει ο τεχνικός της ομάδας μας, Ζόρζε Κόστα, στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η καλή παρουσία του Λεάντρο Μπεσέρα και του Ανδρέα Μακρή βάζουν σε σκέψεις τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’την αρχή. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα ο Βαλβέρδ. Δεξιά θα είναι ο Τζέϊσον Δημητρίου και αριστερά ο Ανδρέας Αβραάμ. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι ο Πάολο Ζόρζε με τον Δημήτρη Οικονόμου μιας και δεν υπάρχουν περαιτέρω λύσεις στη συγκεκριμένη θέση μετά και την αποδέσμευση του Σάβο Παβίσεβιτς.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι Μάκος και Αλέξα ως ανασταλτικά χαφ, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί μπροστά από τους δύο. Λεάντρο Μπεσέρα ή Γκονζάλο Γκαρσία; Ο Μπεσέρα έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση εν αντιθέσει με τα σκαμπανεβάσματα του Ουρουγουανού και έτσι ίσως προτιμηθεί για να ξεκινήσει τον αγώνα.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης η θέση είναι καπακωμένη από τον Τόνι Κάλβο ενώ στο αριστερό άκρο ο Φοφανά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Στην κορυφή της επίθεσης, είναι το δεύτερο μεγάλο ερωτηματικό. Ανδρέας Μακρής ή Ρομπέρτο Κολαούτι; Ο Μακρής πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στους τελευταίους αγώνες με την ομάδα μας και σίγουρα θα του άξιζε η θέση στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, ο Ζόρζε Κόστα ίσως προτιμήσει την εμπειρία του Κολαούτι στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι μιας και θα έχει και μια αξιόπιστη λύση στον πάγκο, τον Ανδρέα Μακρή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ