Ανοιχτή επιστολή Μάμα Πατέρα σχετικά με τα κεκλεισμένων

Ανοικτή επιστολή του επί σειρά ετών μέλους Διοικητικών Συμβουλίων της Ανόρθωσης, Μάμα Πατέρα, σχετικά με τις τιμωρίες κεκλεισμένων των θυρών:

ΜΑΜΑΣ Λ ΠΑΤΕΡΑΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Θέμα : Αποκλεισμός έδρας

Κύριοι της αστυνομίας, κύριοι των εκάστοτε διοικήσεων των Σωματείων, κύριοι της ΚΟΠ.

Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα αποκλεισμού της έδρας για τα επόμενα παιγνίδια της ομάδας μου της Ανόρθωσης. Από πολύ μικρή ηλικία πήγαινα και πηγαίνω στα γήπεδα ανελλιπώς. Και έπειτα ως οικογενειάρχης παίρνω σε κάθε παιγνίδι τα παιδιά και τη σύζυγό μου. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρακολουθώ όλα τα εντός και εκτός παιγνίδια της ομάδας μου Ανόρθωσης Αμμοχώστου ακόμη και τα ευρωπαϊκά. Η πορεία από τη Λεμεσό  που διαμένω ως πρόσφυγας προς το Αντώνης Παπαδόπουλος κάθε Σαββατοκύριακο , είναι για μένα και την οικογένειά μου σαν μια πορεία από το κατεχόμενο χωριό μου Πηγή προς την λατρεμένη Αμμόχωστο. Είναι χρόνος συνεύρεσης με συμπολίτες Αμμοχωστιανούς και συνομιλίας για τα δικά μας τα κοινά, τα Αμμοχωστιανά. Δεν μας έχει μείνει  κάτι άλλο από την αγαπημένη πόλη.

Ρωτώ κύριοι: Με τον αποκλεισμό έδρας ποιον θέλετε να τιμωρήσετε; Τον κάθε χούλιγκαν που δεν είναι φίλαθλος ή εμάς  τους σωστούς  φιλάθλους; Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τη νομοθεσία για τα θέματα χουλιγκανισμού είμαι πεπεισμένος πως υπάρχει πολύ διαφορετική λύση για το θέμα από τον αποκλεισμό έδρας και από τη δημιουργία ενός παγωμένου και σιωπηλού γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ή μήπως οι αρμόδιοι δεν θέλουν να βρεθεί η λύση; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον οποίο έχει οριστεί συνάντηση για να συζητηθεί το θέμα θα εισηγηθεί διαφορετικό τρόπο επί του θέματος.

Τα άτομα που δημιουργούν τις διενέξεις και ενεργούν απρεπώς και με ασέβεια προς τον χώρο που τους φιλοξενεί είναι γνωστά. Μπορεί απλά να αποκλειστούν από τα γήπεδα. Με αυτόν τον τρόπο τα Σωματεία θα γλιτώσουν όχι μόνο  το πρόστιμο ύψους περίπου ενός εκατομμυρίου συνολικά κάθε χρόνο αλλά και τις  υλικές ζημιές που προκαλούν. Γιατί προφανώς οι κάθε ταραξίες δεν νοιάζονται για το ποδόσφαιρο .Έγνοια τους είναι να δημιουργήσουν διενέξεις και προστριβές.

Πού είναι τα δικαιώματα του σωστού φιλάθλου που θέλει να παρακολουθήσει και να χαρεί ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του; Γιατί να στερούνται οι χιλιάδες σωστοί φίλαθλοι των δικαιωμάτων τους για μερικές δεκάδες ταραξίες;

Ας αναλάβουν οι κύριοι της ΚΟΠ , των Σωματείων και της Αστυνομίας τις ευθύνες τους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ