Επέστρεψε με τέρμα στα δίκτυα και στις… φήμες

Μετά από ένα μήνα και κάτι βρέθηκε σε αποστολή αγώνα ο Αμίτ Μπεν Σουσιάν και πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 67o λεπτό, αντικαθιστώντας το Σότα Γκρικαλασβίλι. Οκτώ λεπτά αργότερα, εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Γκαρσία, πετυχαίνοντας το 4ο γκολ της Μεγάλης Κυρίας στον αγώνα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ισραηλινός δεν ικανοποίησε με τη μέχρι τώρα παρουσία του, ούτε δικαίωσε τις προσδοκίες όσων των έφεραν το καλοκαίρι στην Κύπρο. Ξεκίνησε βασικός μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Άρη, στο οποίο αγωνίστηκε για 70′, μέχρι να τον αντικαταστήσει ο Μακρής. Από τον πάγκο ήρθε να βοηθήσει σε 8 παιχνίδια, σε μερικά εκ των οποίων κατόρθωσε να προσφέρει στην ομάδα βοήθειες, όχι όμως στο επίπεδο που θα ανέμενε ο Ζόρζε Κόστα.

Με την παρουσία του στο γήπεδο έθεσε τέρμα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί και ίσως το γκολ που πέτυχε τον βοηθήσει για τη συνέχεια. Ο τραυματισμός του Κολαούτι και ο παραγκωνισμός του Οκκά, ενδεχομένως να του δώσουν την ευκαιρία να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, μια θέση που – με βάση τις κινήσεις του στο γήπεδο – δείχνει να του πηγαίνει περισσότερο παρά τα άκρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ