7000 likes 7000 votes για τον Οχαγιόν

Στην προεπιλογή για το καλύτερο τέρμα της βδομάδας, επιλέχθηκε η βολίδα του Μόσε Οχαγιόν στον καθιερωμένο διαγωνισμό από την ειδική επί του είδους ιστοσελίδα tvgolo.com

Ο διαγωνισμός είναι σε ισχύ και ο Μόσε Οχαγιόν συναγωνίζεται μεταξύ άλλων, τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του στην Ανόρθωση, τον βιρτουόζο επιθετικό Μπάρακ Ιντζχάκι ο οποίος σκόραρε επίσης ένα πολύ όμορφο γκολ με ανάποδο ψαλιδάκι και για την ώρα προηγείται στην σχετική ψηφοφορία.

Ανάμεσα τους διαγωνίζονται σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως οι Νεγρέδο και Ντζέκο της Μάντσεστερ Σίτυ καθώς και ο Λουκαρέλλι της Πάρμα.

Καλούμαστε όλοι λοιπόν να ψηφίσουμε εδώ το γκολ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας για να αναδειχθεί το καλύτερο της βδομάδας στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με τα 10 καλύτερα γκολ

Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη συμμετοχή της Ανόρθωσης στον εν λόγω διαγωνισμό ήταν την περίοδο 2009-2010 όταν ο Σεμέδο Καφού μετά από σέντρα του Τζανίσιο Μάρτινς έστειλε την μπάλα στο πλεκτό του τερματοφύλακα της ΔΟΞΑΣ Πάιβα,  με υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι.

Θυμηθείτε το ανάποδο του Καφού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ