Ούτε εγκρίθηκε, ούτε απορρίφθηκε

Ανακοίνωση σχετικά με το τι (τελικά) ψηφίστηκε εξέδωσε το σωματείο, σύμφωνα με την οποία η έγκριση της εταιρίας ούτε απορρίφθηκε, ούτε εγκρίθηκε στο παρόν στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου όπως προχωρήσει στην προκαταρτική μελέτη και στη δημιουργία ολοκληρωμένου πλάνου σύστασης ποδοσφαιρικής εταιρείας. Το πλάνο θα πρέπει να περιλαμβάνει το Καταστατικό της καινούργιας εταιρείας, τις απαραίτητες καταστατικές αλλαγές του Συλλόγου, τη σύμβαση συμφωνίας μεταξύ Συλλόγου και εταιρείας, καθώς και το ενημερωτικό δελτίο της καινούργιας εταιρείας και οποιαδήποτε άλλα απαραίτητα έγγραφα.
Όλες οι οικονομικές πράξεις προς εξεύρεση ρευστότητας του Συλλόγου, που θα προκύψουν από σήμερα 09/01/2014 μέχρι και την ημερομηνία παρουσίασης και έγκρισης του πλάνου/μελέτης θα θεωρούνται ως εισφορές. Εφόσον το πλάνο και η σύσταση εταιρείας εγκριθεί, τότε τα εν λόγω κεφάλαια θα μετοχοποιηθούν και θα προσμετρούνε στη μέγιστη ποσοστιαία συμμετοχή. Εάν το πλάνο απορριφθεί, τότε τα κεφάλαια θα παραμείνουν ως εισφορές προς το Σύλλογο και καμιά υποχρέωση δεν θα υπάρχει προς τους συνεισφέροντες όπως και καμία απαίτηση δεν θα υπάρχει από αυτούς προς το Σύλλογο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ