Αλεξάνδρου για ποινές: «Δεν ελέγχουμε τη μάζα»

Στο ραδιόφωνο του SuperSportFM μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, σχετικά με τις ποινές που επεβλήθησαν ψες στο Σύλλογο από τη Δικαστική.

«Ζητούμε διευκρινίσεις για τρία πράγματα μετά και τη νέα τιμωρία: α) για το αν συντρέχουν οι ποινές, β) για το ποιους θεσμούς θα ισχύσουν οι ποινές και γ) για το αν θα εφαρμοστεί πρώτα η ποινή για το ουδέτερο και μετά για τα κεκλεισμένων, ή το αντίθετο.

Είναι βαριές ποινές και πληρώνουμε τα σπασμένα κάποιων. Το θέμα ξεφεύγει από το δικό μας σωματείο. Επεκτείνεται και πρέπει να το δει ο ΚΟΑ μέχρι και το Υπουργείο Παιδείας. Εκεί που φταίμε να πληρώνουμε. Αν σηκώσει κάποιος ένα σύμβολο που δεν επιτρέπεται, δεν εκφράζει τα ιδανικά της Ανόρθωσης. Το να δέχεσαι ποινή κάποιες χιλιάδες ευρώ και μετά κεκλεισμένων των θυρών είναι άδικο. Δεν ελέγχουμε εμείς τα κλειστά κυκλώματα. Κάποιος θα περάσει κάτι. Δεν μπορεί για τους πολύ λίγους να δεχόμαστε ποινές αυτή την εποχή. Θα πληρώσουμε εξαφήφιο ποσό στο τέλος. Θα πληρώσουμε πολλά λεφτά σε μια χρονιά που ψάχνουμε το σεντ του ευρώ. Κάποιες ποινές είναι εξοντωτικές. Έχουμε κάνει πολλές ενέργειες όμως δεν έχουμε τον νόμο στα χέρια μας. Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τη μάζα. Είναι κρίμα τα σωματεία και αυτοί που πληρώνουν διαρκείας».

Για τη σημερινή συνέλευση

«Θα ληφθεί μια απόφαση για το μέλλον του σωματείου. Έχει ενημερωθεί ο κόσμος και έχουν λυθεί οι απορίες. Τα μέλη, γνωρίζουν τα δεδομένα με τα οποία έρχονται στη γενική συνέλευση. Θα απαντηθούν τυχόν ερωτήματα».

Για την επιστολή Σάββα Κάκου και την απάντηση Αντώνη Δημητρίου

«Έχουμε διαβάσει την επιστολή του. Αυτό που λέμε είναι ότι η πρόταση του κ. Κάκου να αναλάβει ο καθένας το δικό του μερίδιο ευθύνης ακούγεται πολύ καλή. Θα ήταν ότι πιο ιδανικό. Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ