Ανόρθωσις Αμμόχωστος που γράφεις ιστορία… (βίντεο)

@Ανόρθωσις Αμμόχωστος που γράφεις ιστορία στα σπλάχνα σου μ’ανάγιωσες και έγινες λατρεία. Ακούστε ένα τραγούδι που γράφτηκε για την αγαπημένη μας ομάδα σε στίχους Μάριου Αντωνιάδη και μουσική Βασίλη Χατζηλούκα

@Πάμε στην συνέλευση σήμερα να δούμε τι θα ακούσουμε και τι θα μας πούνε. Ιστορική χαρακτηρίζεται από πολλούς αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη θα είναι ένα ακόμη θέατρο του παραλόγου. Θα είναι εκεί και οι δουλοπρεπείς. Δεν θα λείψουν ούτε οι δεινόσαυροι που αρέσκονται στο να στρουθοκαμηλίζουν.

@Ο Χαρτοπόλεμος δίνει και παίρνει, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αυτά από εδώ επί του παρόντος. Ας φκούν στη φόρα τα σκ*τ* τους και μείνει ο καθένας τους στην κρίση του αγνού Ανορθωσιάτη. Γιατί ναι όλοι έχουν την φωλιά τους χ*σμ*νη και όπως κάποτε είπε και ο επίτιμος (sic) όλοι έχουν τα πουκάμισα τους λαθκιασμένα.

@Θέλω μόνο να μου φέρουν πίσω την Ανόρθωση που μου πήραν ένα βράδι του Νοέμβρη πίσω. Να με εμπνέει. Να ανυπομονώ για την Κυριακή. Να υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος στο οικοδόμημα. Μόνο αυτό ζητώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ