Ήρθε η ώρα!

Από τον καταραμένο Νοέμβριο του 2008 μέχρι σήμερα, οι μεγαλοσχήμονες της Ανόρθωσης λένε στο περιβάλλον τους πολλά και διάφορα, αλλά στις Συνελεύσεις ως επί το πλείστον μιλούν με το σεις και με το σας, για να μη διασαλεύσουν την… Ενότητα. Το ξαναγράψαμε, αυτή την Ενότητα την παρεξηγήσαμε και την εννοούμε σαν ένα οδοστρωτήρα που έχει σαρώσει τα πάντα στο διάβα του.

Φαίνεται όμως ότι άρχισαν να τα λένε από μόνοι τους οι προέδροι. Με επιστολές που είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλες που δεν αποκαλύφθηκαν, ακόμα. Ας είναι, έστω και τώρα, να σπάσουν όλοι τη σιωπή τους! Ας σπάσουν και τα μούτρα τους αν χρειαστεί, αλλά να σπάσει επιτέλους το απόστημα στην Ανόρθωση. Φτάνει πια, αγανακτήσαμε! Κατάντησαν το ιστορικότερο σωματείο του τόπου ανέκδοτο στο στόμα του κάθε πικραμένου που γελά με την κατάντια μας. Όχι την αγωνιστική, αλλά την ηθική. Παντού σήψη και δυσωδία. Όπου κι αν μας αγγίξεις, βρωμάμε.

Αν δεν τελειώσουν οριστικά όλα αυτά, δεν έχουμε σωτηρία. Όχι εταιρεία να κάνουμε, αλλά στον τελειότερο και αρτιότερο οργανισμό να μετατρέψουμε την Ανόρθωση, θα τιναχθεί στον αέρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ