Τέλος η Οδύσσεια για τον Μπεσέρα

Μετά από την τρίμηνη του προετοιμασία με την Ανόρθωση, η στιγμή που ο Αργεντινός Λεάντρο Μπεσέρα θα αγωνιστεί ξανά σε επίσημο αγώνα ποδοσφαίρου, έφτασε.

Η τελευταία του επίσημη συμμετοχή ήταν πριν 14 μήνες όταν με τα χρώματα της Ίντερ Μπακού και με συμπαίκτες τους γνωστούς μας Νουρεντινόφσκι, Μάντζιο και Βερμπακόφσκι, έφερναν ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την τελευταία της βαθμολογίας ομάδα του Καπάζ.

Έκτοτε και μετά από μια σειρά διαφωνιών με την διοίκηση της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν τέθηκε εκτός πλάνων για να κατηφορίσει στο νησί μας στις αρχές του Οκτωβρίου του 2013 για λογαριασμό της Ανόρθωσης αν και το καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την επανένταξη του στο δυναμικό του ΠΑΣ Γιάννενα.

Από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν πιστεύουμε ότι θα υστερεί και πολύ από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αφού ο Πορτογάλος προπονητής Ζόρζε Κόστα φημίζεται για την ένταση και το ρυθμό των προπονήσεών που κάνει.

Έτσι η λογική λέει ότι θα δούμε ένα έτοιμο ποδοσφαιριστή μιας και το τρίμηνο προετοιμασίας θεωρείται άκρως ικανοποιητικός χρόνος για προσαρμογή και ανάκτηση φυσικής κατάστασης.

Από την παρουσία του στον ΠΑΣ έχουμε να θυμόμαστε πολλά. Παίκτης που του αρέσει να παίζει επιθετικό χαφ συγκλίνοντας από αριστερά, πολύ καλός τεχνίτης με την μπάλα στα πόδια και ένα μαγικό αριστερό σουτ. Αρκετές φορές κέρδισε το βραβείο του MVP της Σούπερ Λιγκ και πήρε την επιταγή για το ομορφότερο γκολ της αγωνιστικής. Αγωνίζεται επίσης σε όλες τις θέσεις του κέντρου.

Η βοήθεια του «Τσούτσο», όπως είναι το προσωνύμιο του, αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον προπονητή της ομάδας μας Ζόρζε Κόστα και δεν θα θεωρηθεί έκπληξη αν τον δούμε στο αρχικό σχήμα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Αλκή την ερχόμενη Κυριακή. Άλλωστε ο αγώνας προσφέρεται για να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί όπως ο Φοφανά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ