Αγνοί οπαδοί ενάντια στην εταιρεία

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

«Συνεστήθη εν Βαρωσίοις και υφίσταται από 30 Ιανουαρίου 1911, αναγνωστήριον υπό την επωνυμίαν Ανόρθωσις, επί της ηθικής αναπλάσεως, της ελληνικής μορφώσεως και της ψυχαγωγίας των μελών αυτού»…

8 Ιουλίου 1958, «Το πνεύμα της Ανορθώσεως δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται και η ωραία μας Ανόρθωσις ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται. Δια να συνεχίσει την ιστορικήν και μεγάλην πορεία της».

1974, η Ανόρθωση βιώνει την προσφυγιά, συνεχίζει όμως να αγωνίζεται με δανεικές εμφανίσεις, κάθε φορά και σε διαφορετική έδρα, επιβιώνει.

1986, πάρθηκε η απόφαση για τη δημιουργία ιδιόκτητης έδρας, το οικονομικό ήταν όπως πάντα ένα πρόβλημα το ευτύχημα ήταν πως όλοι όσοι ανέλαβαν να δουλέψουν για το γήπεδο ήταν Ανορθωσιάτες, εργάστηκαν με χαμηλό κόστος και με διευκολύνσεις στην πληρωμή τους. Έτσι δημιουργήθηκε το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

2008, η Ανόρθωση γίνετε η πρώτη κυπριακή ομάδα που προκρίνεται σε ομίλους Champions League.

2014, μια παρέα ατόμων θέλει να κάνει την Ανόρθωση εταιρεία. Να κάνει την ιδέα μετοχές και να πουλήσει για κάποια ευρώ την ιδιοκτησία της Ανόρθωσης.

Ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι;

•       Είναι αυτοί που ανέλαβαν την διοίκηση του σωματείου μετά το 2008. Διαδέχθηκαν ο ένας τον άλλο στη θέση του προέδρου της Ανόρθωσης και κατάφεραν να φέρουν το σωματείο σήμερα σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση.
•       Είναι αυτοί που κάθε 3-4 μήνες μας παρουσιάζουν άλλο ποσό χρέους.
•       Είναι αυτοί που δεν έφεραν καμία ποδοσφαιρική διάκριση παρά μόνο αποκλεισμούς από κάποιες Γκέφλε, Ντίλα και Ραποτνίσκι, με την ίδια συνταγή να διώχνουν τον τερματοφύλακα την επόμενη ημέρα.
•       Είναι αυτοί που συνέδεσαν το όνομα τους με την ψιθυρολογία περί στημένων. Αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κατηγορήθηκαν ότι έστηναν τους αγώνες της Ανόρθωσης. Μέχρι και ο πρόεδρος έκανε αναφορά σε αυτό δημόσια στη Λευκωσία.
•       Είναι αυτοί που άλλαζαν κάθε τρεις και λίγο προπονητές και μας κουβάλησαν δεκάδες ποδοσφαιριστές που αναγκάζονταν αργότερα να διώξουν χρεώνοντας το σωματείο χιλιάδες ευρώ για αποζημιώσεις.
•       Είναι αυτοί που εργοδοτούν ανθρώπους στο σωματείο με αδιευκρίνιστο μισθολόγιο και προσόντα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι για ένα διάστημα εργοδοτούσαμε ΔΥΟ εκπροσώπους τύπου.
•       Είναι αυτοί που απειλούσαν κόσμο για να μην έρθει σε διάφορες Γενικές Συνελεύσεις.
•       Είναι αυτοί που που υποκινούσαν διάφορα επεισόδια για να αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από το τι συνέβαινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
•       Είναι μια παρέα η οποία συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο αφού είναι συνέταιροι ο ένας με τον άλλο στις επιχειρήσεις τους.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα συνέβαιναν με την ανοχή του αγνού κόσμου της Ανόρθωσις. Φτάνει όμως, έφτασε η ώρα να αναλάβουμε την τύχη της Ανόρθωσις στα χέρια μας. Η επιβίωση του σωματείου είναι δική μας υπόθεση, εμείς θα σώσουμε την Ανόρθωση και θα την κάνουμε ξανά να μεγαλουργήσει. Μέλη του συλλόγου και μη θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε ένα τέλος σε όλη αυτή τη κατάσταση που υπάρχει στο σωματείο μας τα τελευταία χρόνια και που μας έφερε σήμερα σε αυτό το σημείο.

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Ανορθωσιάτη στη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6μμ στο Κτήμα Μακένζι στη Λάρνακα να εναντιωθεί στην σκέψη να γίνει η Ανόρθωση εταιρεία και να απαιτήσει να φύγουν από την Ανόρθωση αυτά τα λαμόγια. Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιοί;

Αγνοί Οπαδοί Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ