Τι θα κληθούν τα μέλη να εγκρίνουν την Πέμπτη

Την προσεχή Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, τα μέλη της Ανόρθωσης θα κληθούν να εγκρίνουν την έναρξη ή μη της διαδικασίας για σύσταση εταιρείας, η οποία θα διαχειρίζεται την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου.

Σε περίπτωση που η πλειοψηφία των μελών ανταποκριθούν θετικά τότε θα ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται για την προετοιμασία της εταιρείας.  Πέραν του καταστατικού της εταιρείας, θα συσταθεί το ενημερωτικό δελτίο αυτής και τέλος η συμφωνία διαχείρισης που θα διέπει τη σχέση σωματείου και εταιρείας. Για τον λόγο αυτό θα έρθει εταιρεία στην Κύπρο – αμισθί σύμφωνα με τον πρόεδρο Πουλλαϊδη – η οποία θα αναλάβει την όλη μελέτη.

Με το πέρας των πιο πάνω διαδικασιών τα μέλη θα κληθούν εκ νέου σε Γενική Συνέλευση για να εγκρίνουν η όχι τη συμφωνία Σωματείου – Εταιρείας. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει στη νέα αυτή συνέλευση να ψηφίσουν υπέρ το 75% των μελών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ των μελών την Πέμπτη, θα στηθεί κάλπη με έτοιμα τυπωμένα ψηφοδέλτια και συγκεκριμένη ερώτηση εάν δίνουν την κατ’ αρχήν έγκριση για σύσταση εταιρείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ