Βατό πρόγραμμα, υπάρχει η προοπτική

Κι όμως υπάρχει η προοπτική για το βαθμολογικό ανέβασμα της ομάδας. Σε ένα παράξενο μαραθώνιο πρωταθλήματος όπου δεν ξεχώρισε καμιά ομάδα για την ποιότητά της, μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Αναμφισβήτητα, η Ανόρθωση έμεινε πίσω από την πρώτη θέση και αυτό που πρέπει πρώτιστα να παλέψει είναι το να πιάσει τις ομάδες που βρίσκονται στην 3η-4η-5η θέση και αν βολέψουν τα αποτελέσματα να στοχεύσει και ακόμα παραπέρα.

Για να το επιτύχει αυτό πρέπει να εκμεταλλευθεί στο 100% την συγκυρία που έχει μπροστά της. Σε ένα βατό πρόγραμμα με Αλκή, Δόξα(εκτός), Κούκλια και Άχνα (εκτός) επιβάλλεται το 4×3 και οι 12 βαθμοί που θα πλασάρουν την ομάδα μας πιο ψηλά στην βαθμολογία, καθότι υπάρχουν ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται πάνω από εμάς.

Καθοριστικό ρόλο σε αυτή την τετράδα των αγώνων θα παίξουν και 3 ομάδες (ΑΕΚ Λάρνακας, Σαλαμίνα και Δόξα) που δεν βρίσκονται στην πρώτη εξάδα αλλά στην δεύτερη και είναι ικανές να κερδίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ας συγκεκριμενοποιήσουμε τα παιχνίδια από τα οποία η «Μεγάλη Κυρία» μπορεί να βγει βαθμολογικά κερδισμένη εάν και εφόσον πάρει το απόλυτο στα δικά της παιχνίδια.

16η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ
Ομόνοια – Απόλλων
Ερμής – Δόξα
Ανόρθωση – Αλκή

arxigos
17η αγωνιστική
ΑΕΛ – Ομόνοια
ΑΠΟΕΛ – Σαλαμίνα
Δόξα – Ανόρθωση

18η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΑΕΛ
Απόλλων – Δόξα
Ανόρθωση – Κούκλια

19η αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ – Ερμής
ΑΕΚ – Ομόνοια
ΑΕΛ – Σαλαμίνα
Άχνα – Ανόρθωση

Παρά την βαθμολογική απόσταση της ομάδας μας από την κορυφή, το βατό πρόγραμμα σε συνάρτηση με το πρόγραμμα των αντιπάλων, δίνει το δικαίωμα στον Ζόρζε Κόστα να ελπίζει σε ουσιαστικό πλασάρισμα της ομάδας, ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η «Κυρία» έχει ενώπιον της μια μεγάλη πρόκληση. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούν όλοι στο Παπαδόπουλος. Από την τεχνική ηγεσία, την διοίκηση μέχρι και τον κόσμο. 12 βαθμοί, αν αποκτηθούν στα επόμενα 4 παιχνίδια, θα αλλάξουν πολλά στην φετινή πορεία και τις προσδοκίες της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ