Εμετική για ακόμα μία φορά η μετάδοση της Primetel

Όλα αυτά που επισημάναμε στη μετάδοση της Primetel στο παιγνίδι μας με την Ομόνοια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επαναλήφθηκαν και χθες στη μετάδοσή της και στο παιγνίδι μας απέναντι στον Απόλλωνα. Μετάδοση εμετική για ακόμα μία φορά, όπου καλεσμένος ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα με όλα τα… συνεπακόλουθα.

«Ευνούχισαν» ακόμη και τις φάσεις του αγώνα που έδωσαν στη δημοσιότητα, δείχνοντας όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα της Λεμεσού ενώ για τη δική μας ομάδα έδειξαν περίπου τις μισές, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις σε αυτούς που δεν είδαν τον αγώνα.

Το εκπληκτικό όμως ήταν η αντίδραση του παλαίμαχου του Απόλλωνα στο τέρμα του Οχαγιόν! Ενώ είδε σίγουρα για πρώτη φορά τέτοιο τέρμα στα Κυπριακά γήπεδα, η πρώτη του αντίδραση ήταν να πει πως «ήταν ένα έξυπνο(!!!) τέρμα, ενώ ακολούθως συζητούσαν τα… λάθη των παιχτών του Απόλλωνα!

Όσο για τη φάση του Μάριο Βέγκα, την ώρα της ζωντανής μετάδοσης και οι δύο της ζωντανής μετάδοσης με μία φωνή έβγαλαν πόρισμα πως η μπάλα ήταν έξω… Όσο για το πέναλτι που ζητήσαμε και ενώ το σκορ ήταν 1-1, ακόμη θα το δούμε στις φάσεις… Και αυτά είναι μερικά από τα παραδείγματα της και πάλι εμετικής μετάδοσης της Primetel, η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα Ομόνοιας και Απόλλωνα.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα μεταδίδουν τα παιγνίδια των εν λόγω ομάδων λες και είναι τα επίσημα κανάλια τους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ