Το χειροκρότημα στους μικρούς

Ο Αντρέας Μακρής που αγωνίστηκε ως αλλαγή και σε προηγούμενα παιχνίδια, γεύτηκε ξανά το χειροκρότημα του κόσμου, ακόμα και σε ανεπιτυχή αποτελέσματα, όπως στο 0-0 με τον Ερμή. Για τους νεαρούς Θεοδώρου και Οικονόμου ωστόσο, ήταν η πρώτη φορά φέτος.

Ο Ζαχαρίας Θεοδώρου – πέραν από τα φιλικά – πήρε χρόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με την Αναγέννηση. Ωστόσο, τότε κανείς δεν είχε όρεξη για χειροκρότημα. Στο χθεσινό αγώνα, ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια των δύο.

Ο Ζαχαρίας έφυγε από το γήπεδο ενώ το σκορ ήταν ακόμα 1-0 εναντίον μας, μα οι Ανορθωσιάτες σηκώθηκαν να επιβραβεύσουν την παρουσία του. Ακόμα και σε 2-3 φάσεις που ίσως δεν είχε κάνει την καλύτερη επιλογή (σουτ ή εκτέλεση φάουλ) καμιά γκρίνια δεν ακούστηκε.

Ο Οικονόμου ξεκίνησε με πολύ άγχος τον αγώνα, ενώ σε συνδυασμό με τα λάθη και των συμποδοσφαιριστών του, δεν είχε καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως ανέβηκε, ολόκληρη η ομάδα είναι η αλήθεια σουλουπώθηκε και ο μικρός βοηθήθηκε να δείξει ότι αν μη τι άλλο αξίζει τις ευκαιρίες και μπορεί να βγάλει τον προπονητή του ασπροπρόσωπο.

Το ζητούμενο είναι η υπομονή και συμπαράσταση του κόσμου, να έχουν και συνέχεια. Θεωρούμε ότι αυτό θα γίνει, όσο ο κόσμος βλέπει στο γήπεδο προσπάθεια, ιδιαίτερα από νεαρά Κυπριόπουλα.

oikonomou

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ