Α.Αλεξάνδρου: «Η νίκη επιβάλλεται»

Δηλώσεις στο SuperSport FM παρέθεσε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Ερωτηθείς σε αρκετά θέματα, ο Αλεξάνδρου ανέφερε:

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Μπεν Σοσιάν είναι τραυματίας, ενώ έχουμε και τους τρεις τιμωρημένους (Παβίσεβιτς, Αλέξα, Μάκος). Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή. Είναι μαζεμένες απουσίες σε κάποιες θέσεις. Υπήρξε και η αποδέσμευση του Γκάλαμαζ και δημιουργείται θέμα στον άξονα».

Για τον Μπεσέρα:

«Αποκτήσαμε τον Μπεσέρα ο οποίος είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής άποψης. Έχει μπει στην ομάδα. Αυτό που του λείπει είναι τα παιχνίδια. Το συμβόλαιο του είναι για πέντε μήνες με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο. Εγγράφηκε και αν φτάσουν έγκαιρα τα χαρτιά του από το Αζερμπαϊτζάν θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Για τυχόν άλλες κινήσεις που θα γίνουν:

«Υπάρχει το πλάνο του προπονητή. Εντοπίστηκαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις θέσεις που επιθυμεί ο προπονητής. Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι τα πάντα εξαρτώνται από το οικονομικό. Για να μπορεί να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να φύγει κάποιος άλλος. Είναι κάποια δεδομένα που πρέπει να γίνουν. Το εύκολο είναι να συμφωνήσεις με ένα ποδοσφαιριστή. Αν υπάρξει κάτι χειροπιαστό μόλις έχουμε κάτι επίσημο θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο».

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους αφού προερχόμαστε από μια αποτυχία. Θέλουμε να μείνουμε στα ψηλά και να είμαστε διεκδικητικοί μέχρι το τέλος. Η νίκη επιβάλλεται. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε οι νικητές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ