Οι απουσίες δημιουργούν πονοκέφαλο!

Μεγάλο πρόβλημα στη μεσοαμυντική γραμμή και τους παίκτες που θα παρατάξει αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας μας, Ζόρζε Κόστα. Από το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Απόλλωνα, θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Αλέξα, Μάκος και Σάβο Παβίσεβιτς.

Δεδομένης και της αποχώρησης του Τζώρτζ Γκάλαμαζ, τα μεσοαμυντικά κενά που παρατηρούνται είναι αρκετά. Στο κέντρο της άμυνας απομένουν μόλις δύο καθαροί κεντρικοί αμυντικοί οι οποίοι είναι οι Ζόρζε και Οικονόμου. Ο Ζόρζε Κόστα όμως, σίγουρα θα πειραματιστεί και το επικρατέστερο σενάριο είναι να φέρει τον Άντιτς δίπλα από τον Ζόρζε και τους Δημητρίου και Αβραάμ να συμπληρώσουν τα δύο άκρα της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο μοναδικός “κόφτης” που απομένει είναι ο Χρήστος Μαραγκός ο οποίος είναι ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι. Έτσι, οι λύσεις που απομένουν είναι λιγοστές και τις θέσεις των τιμωρημένων Μάκου και Αλέξα αναμένεται ότι θα κληθούν για να καλύψουν οι Μόσε Οχαγιόν και Σότα Γκρικαλαισβίλι. Σίγουρα, οι τελευταίοι δεν φημίζονται και ιδιαίτερα για τα μαρκαρίσματα τους, αλλά είναι οι μοναδικοί οι οποίοι μπορούν να αγωνιστούν στη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο, ο Πορτογάλος τεχνικός να χρησιμοποιήσει τον Βαλεντίνο Σιέλη δίπλα από τον Οχαγιόν πράγμα που φαντάζει αρκετά απομακρυσμένο.

Τα προβλήματα είναι αρκετά, η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση εάν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό στο τέλος της σεζόν, αλλά απ’ότι φαίνεται, τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τον Σύλλογο θα επικρατήσουν και θα “κερδίσουν” τη μάχη των μεταγραφών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ