Τρομερά αδύνατοι στο παρασκήνιο και κάποιες αλήθειες…

Ότι φαινόταν από το βράδυ της Δευτέρας πως θα συνέβαινε σήμερα στο ΓΣΠ, συνέβη και με το παραπάνω. Για ακόμα μία φορά φαίνεται η γύμνια της ομάδας μας στο παρασκήνιο και πως η Ανόρθωση ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει το κλοτσοσκούφι ακόμη και του Γιαννή από την Αρκάκα.

Για να πούμε όμως και κάποιες αλήθειες, και εμείς στη θέση τους να ήμασταν δεν θα είχαμε κανένα ενδοιασμό όσο αφορά την Ανόρθωση. Όταν έχω ένα Σωματείο απέναντι μου που παρασκηνιακά έχει λιγότερα δύναμη και από την Αγία Νάπα, τότε είναι απόλυτα λογικά να συμβαίνει ότι συμβαίνει. Όταν έχω ένα Σωματείο όπου η μόνη έγνοια κάποιων είναι για το πώς θα «φάνε» κάποιους άλλους, τότε πάλε είναι λογικό να συμβαίνει ότι συμβαίνει.

Ποιον θα λάβουν υπόψη; Όταν το μόνο «δυνατό» όνομα είναι αυτό του Προέδρου και ο οποίος τις μισές μέρες βρίσκεται εκτός Κύπρου, όταν έχω απέναντι μου παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και πετοσφαιριστές χωρίς καμία «δύναμη» παρασκηνιακά, όταν έχω απέναντι μου Αντιπροέδρους που άκουσον άκουσον «πανηγυρίζουν» επειδή κατάφεραν να μαζέψουν 3 χιλιάδες Ευρώ για αποπληρωμή του φόρου, τότε ναι, θα ασελγώ εις βάρος τους.

Όταν άτομα Ανορθωσιάτες που βρίσκονται στην ΚΟΠ, στη Δικαστική κλπ, κάνουν παιγνίδι για τους άλλους, τότε πως θα απαιτήσω ίση αντιμετώπιση για τον εαυτό μου; Δυστυχώς η γύμνια μας παρασκηνιακά είναι τεράστια. Και προσέξτε. Δεν ζητάμε να ευνοηθούμε. Ζητάμε ίση μεταχείριση… Και απλά για ακόμη μία νύχτα οι άλλοι θα γελούν εις βάρος μας, μέχρι την επόμενη φορά που δεν θα αργήσει να έρθει…

Αλήθεια, η εκδίκαση της τιμωρίας του Απόλλωνα, πότε θα πραγματοποιηθεί;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ