Αναμετρήσεις που θα κρίνουν πολλά στη 14η αγωνιστική

Αυλαία σήμερα το μεσημέρι στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με αναμετρήσεις «φωτιά» σε όλες τις βαθμίδες του πίνακα. Παιχνίδια, η έκβαση των οποίων αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια, τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω διαζώματα της βαθμολογίας.

Αρχή φυσικά με το μεγάλο ντέρμπι στη Λευκωσία, το οποίο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το μεσημέρι (Primetel). Αργότερα την ίδια μέρα ο Άρης φιλοξενεί την καταδικασμένη Αλκή στις 5 (Cytavision) και δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο εκτός απ’ τη νίκη για να ελπίζει βάσιμα στην παραμονή. Ντέρμπι το βράδυ στις 6 και στην Αραδίππου, με τον Ερμή να φιλοξενεί τη μοναδική ομάδα που τον κέρδισε έως τώρα, τον Απόλλωνα (Cytavision).

Το μεσημέρι της Κυριακής, το ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ένωση (Cytavision) ενώ στις 5 η ΑΕΚίτιον φιλοξενεί την ΑΕΚουκλιών, με τις δυο ομάδες να καίγονται για βαθμολογικό κέρδος (Cytavision). Η πρώτη για να μείνει μακρυά από περιπέτειες, η δεύτερη για να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής. Η Κυριακή κλείνει με την ΑΕΛ να φιλοξενεί στις 6 την Άχνα στο Τσίρειο (Cytavision).

Τέλος, στις 7 το βράδυ της Δευτέρας έχουμε το ντέρμπι των δυο ομάδων που βρίσκονται στο μέσο του πίνακα, με τη Σαλαμίνα να υποδέχεται τη Δόξα (Cytavision).

Η βαθμολογία μετά τις πρώτες 13 αγωνιστικές:

[table id=2 /]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ