Δυνατά με το «καλημέρα»

Στα πλείστα παιχνίδια της φετινής περιόδου, η ομάδα μας μπαίνει στο γήπεδο νωχελικά και διστακτικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν το πληρώσαμε, σε αρκετές ωστόσο είτε τρέχαμε να σκοράρουμε στο τέλος για ν’ ανατρέψουμε αρνητικά δεδομένα, είτε ο χρόνος δεν μας έφτανε και μετρούσαμε απώλειες.

Αυτό το φαινόμενο είναι καιρός να εκλείψει και το ντέρμπι στη Λευκωσία είναι μια χρυσή ευκαιρία γι’ αυτό. Αν η Ανόρθωσις μπει δυνατά και παθιασμένα στο παιχνίδι, έχει καλές πιθανότητες να επαναλάβει αυτό που έγινε στα τελευταία τουλάχιστον δυο παιχνίδια της προσεχούς αντιπάλου μας. Να φοβηθούν οι παίχτες τους το παιχνίδι και να υποπέσουν σε εύκολα λάθη.

Δυνατά και παθιασμένα, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην βιαστικά και απρόσεκτα. Ούτε ν’ αφήνουμε κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Να μην φτάσουμε ωστόσο στο σημείο των τελευταίων μας αγώνων, που ξυπνούσαμε μετά το 70′. Διότι αν με τον Άρη για παράδειγμα καταφέραμε να σκοράρουμε στην εκπνοή, με τον Ερμή δεν έγινε το ίδιο και στερηθήκαμε δυο υπερπολύτιμων για τη συνέχεια βαθμών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ