Το πλάνο για το διπλό

Σημαντικές οι επιστροφές αυτή την βδομάδα γεγονός που λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Ζόρζε Κόστα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Κάλβο και Σουσιάν να επανέρχονται στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων κάτι που του δίνει το δικαίωμα να έχει σχεδόν απαρτία για να καταστρώσει τα πλάνα του.

Απόντες από την συνάντηση θα είναι ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Μάρκο Άντιτς και ο Μαραγκός που άρχισε εντατικότερο πρόγραμμα προπονήσεων.

Η ενδεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μάριο Βέγκα. Στο δεξί άκρο θα βρίσκεται ο Δημητρίου και αριστερά φαβορί έναντι του Σιέλη είναι ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνα οι Ζόρζε και Παβίσεβιτς.

Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μάκος και Αλέξα ενώ στην θέση του επιτελικού μέσου, προβάδισμα δίνουμε στον Γκρικαλασβίλι. Η λογική αυτό λέει, μιας και η παρουσία του Γκαρσία στον αγώνα με τον Ερμή ήταν… κακή.

Στην επίθεση η επιστροφή του Κάλβο, τον καθιστά φαβορί για το δεξί άκρο της επίθεσης, απέναντι από τον Φοφανά. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Κολαούτι.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Οι βαθμολογικές αποστάσεις τη φετινή περίοδο είναι τέτοιες που ανά πάσα στιγμή με μια νίκη σε ντέρμπι πλησιάζεις στην κορυφή ενώ με ήττα τον πάτο της εξάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ