Ανόρθωσις – ΑΕΚ Λάρνακας: Η ώρα του Ανορθωσιάτικου κόσμου

Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2013 για τη φουτσαλική Ανόρθωση, η οποία θα βρει απέναντί της την έμπειρη ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας. Δικαίως το παιχνίδι αυτό έχει το χαρακτήρα του δυσκολότερου φετινού, τουλάχιστον στο θεσμό του πρωταθλήματος, μιας και στο αντίπαλο μισό θα παραταχθεί μια ομάδα με παραστάσεις από την Α’ κατηγορία.

Η ομάδα της Λάρνακας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα μιας είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αρίων Εργατών η οποία απεχώρησε εδώ και ένα μήνα από το πρωτάθλημα. Στην τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση, νίκησε πιο δύσκολα και απ΄ ότι μαρτυρά το τελικό 1-3, τον μαχητικό Ονήσιλλο Σωτήρας, ο οποίος απετέλεσε και το τελευταίο θύμα της κυανόλευκης αρμάδας την περασμένη Πέμπτη. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Αετό Σολέας από τον οποίο έχει γνωρίσει τη μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του φετινού μαραθωνίου.

Από την στιγμή που ο πρωταρχικός στόχος είναι η άνοδος, το εν λόγω παιχνίδι θα πρέπει να θεωρηθεί ως τεστ ετοιμότητας για τη νέα χρονιά, παρά ως παιχνίδι γοήτρου και εντυπώσεων. Το άγχος θα βρίσκεται στην μεριά των αντιπάλων μας οι οποίοι και βρίσκονται πίσω στη βαθμολογία και μεγαλύτερο πλήγμα θα δεχθούν σε περίπτωση ήττας τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Οι φουτσαλιστές του Μάριου Προδρόμου καλούνται να ξεδιπλώσουν στο παρκέ τις αρετές που τους έφεραν στην κορυφή μετά από 11 αγώνες, αποφεύγοντας να μπουν στην διαδικασία αποδείξεων. Η αλήθεια είναι ότι τυχόν νίκη θα καταστήσει την ομάδα μας φαβορί όχι μόνο για την άνοδο, αλλά ακόμα και για τον τίτλο, ωστόσο σε ένα μαραθώνιο 24 αγώνων κανένας δεν μπορεί να προδικάσει οτιδήποτε.

Για λόγους ασφαλείας ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» με τους φιλοξενούμενους να λαμβάνουν περιορισμένο αριθμό εισητηρίων, γεγονός που ευνοεί την δημιουργία μιας καυτής έδρας από μεριάς των φιλάθλων μας. Η διοίκηση του τμήματος καλεί τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 21:15 να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκδηλώσεις τους. Το παραμικρό έκτροπο θέτει σε κίνδυνο ακόμα και τη βιωσιμότητα του τμήματος, το οποίο δεν έχει την πολυτέλεια να επωμιστεί οποιονδήποτε πρόστιμο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ