Αουρέλιο: «Θέλω να συνεχίσω σε μεγάλη ομάδα»

Με μια… μίνι συνέντευξη στο Sentra Goal, ο αριστερός οπισθοφύλακας του Εθνικού Άχνας και φημολογούμενος μεταγραφικός στόχος της Ανόρθωσης Μάρκο Αουρέλιο, δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα και δεν πιστεύει ότι ο Εθνικός θα του σταθεί εμπόδιο. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος ωστόσο διευκρίνισε ότι επαφές δεν είχε με καμιά ομάδα μέχρι τώρα. Κι όποιος θέλει τον πιστεύει.

Διαβάστε τι είπε ο Αουρέλιο στο Μιχάλη Λουκά:

Έχεις όντως συμφωνήσει προφορικά με την Ανόρθωση για μετεγγραφή τον προσεχή Ιανουάριο, εάν δώσει τη συγκατάθεσή του ο Εθνικός;

«Έχω ακούσει πάρα πολλά για μένα, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με κανένα. Δεν μου τηλεφώνησε κανείς και δεν μου έγινε καμία πρόταση μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

Σε ενδιαφέρει να μεταπηδήσεις σε άλλο σύλλογο;

«Ναι, ελπίζω να βρω έναν καλύτερο σύλλογο. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα. Έχω δείξει με τις συνεχόμενες συμμετοχές και την απόδοσή μου ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και ότι αξίζω να παίζω σε μια μεγάλη ομάδα».

Ποια είναι η θέση του Εθνικού και πότε λήγει το συμβόλαιό σου;

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Πιστεύω πως αν δεχθώ μια προσφορά που με ικανοποιήσει, θα είμαστε εντάξει. Έχω καλή σχέση με τον πρόεδρο του Εθνικού. Ο Κίκης Φιλίππου με καταλαβαίνει και δεν θα μου σταθεί εμπόδιο. Είμαι 30 χρόνων και είναι λογικό να δω το συμφέρον μου και να θέλω μια καλύτερη ευκαιρία».

Το οικονομικό κάνει εύκολη ή δύσκολη ενδεχόμενη μετεγγραφή σου τον Ιανουάριο, νοουμένου ότι σε έξι μήνες μένεις ελεύθερος;

«Προτιμώ να μην μιλήσω για το οικονομικό».

Σεβαστό. Αντιλαμβάνομαι, έχεις ακούσει ή διαβάσει πως η Ανόρθωση χρειάζεται ενίσχυση με αριστερό μπακ…

«Ναι, το άκουσα και για την Ανόρθωση και για τον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω πως γενικά αρκετές ομάδες έχουν πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της ενδεκάδας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ