ΠΑΝΣΥΦΙ: «Πάμε όπως τον Γενάρη!»

Ανακοίνωση για το ντέρμπι του Σαββάτου εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ, με την οποία καλεί τους ποδοσφαιριστές μας να επιδείξουν αντίστοιχο πάθος με το 1-3 της περασμένη περιόδου και να πάρουν το διπλό. Ενημερώνει ακόμα τα μέλη για τα pre-game στους κατά τόπους συνδέσμους και τα λεωφορεία για τη Λευκωσία.

Αναλυτικά:

«Πέρασαν σχεδόν 11 μήνες από εκείνο το «καρυδάτο» διπλό, εκείνη την ξεγυρισμένη τριάρα που τους ρίξαμε στο ΓΣΠ τον Ιανουάριο, με το «Χάνομαι» να δονεί την ατμόσφαιρα και να τους αναγκάζει να μας τραβάνε βίντεο και να το αναρτούν στο youtube!

Κάτι τέτοιο θέλουμε να ζήσουμε και πάλι. Και γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε «προθέρμανση» από το προηγούμενο βράδυ στο «Χριστάκης Φωτίου» Club στη Λάρνακα, στο Πολεμίδια Club και στο «Famagusta Ghetto» στο Ξυλοφάγου, όπου θα γίνουν τα καθιερωμένα πλέον pre-party. Καλούμε τους ποδοσφαιριστές μας να δείξουν ανάλογο πάθος για το πολυπόθητο διπλό που θα μας κρατήσει σε επαφή με την κορυφή.

Από σήμερα ξεκινά και η προπώληση των εισιτηρίων για τα μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. στα κατά τόπους κλιμάκια. Στην τιμή των εισιτηρίων περιλαμβάνεται το κόμιστρο του λεωφορείου για την κάθε πόλη. Αναχώρηση το Σάββατο από Πολεμίδια και Ξυλοφάγου στις 12:30 και από Λάρνακα στις 13:00.

ΧΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ
ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ