Σενάρια ενδεκάδας με Κολαούτι που ανέβασε ρυθμούς

Την πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος καλείται η Ανόρθωση να αντιμετωπίσει στην τελευταία αγωνιστική του 1ου γύρου. Υπό κανονικές συνθήκες, στην αρχή του πρωταθλήματος η λογική θα έλεγε ότι το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα θα ερχόταν, αλλά το συγκρότημα του Νίκου Παναγιώτου εξέπληξε άπαντες τόσο με τις νίκες όσο και με τις εμφανίσεις του.

Έτσι, στο συγκεκριμένο αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν πρέπει απλά να παρουσιαστούν σοβαροί, αλλά εξαρχής να αντιμετωπίσουν τον αγώνα ως ντέρμπι και μάλιστα ντέρμπι εκτός έδρας.

Στα θετικά είναι η επιστροφή αρκετών ποδοσφαιριστών που έλειψαν στον προηγούμενο αγώνα. Επιστρέφουν οι Παβίσεβιτς, Αλέξα, Αβραάμ. Εκτός θα είναι ο Κάλβο, ενώ ανεβάζουν ρυθμούς Βαλβέρδ και Μαραγκός, χωρίς να υπολογίζονται.

zOpt_SAK_8761

Καθοριστική είναι η παρουσία του Ροβέρτο Κολαούτι. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής και αν αυτό επαναληφθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, τότε θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα οι αλλαγές θα είναι αρκετές και ετούτη την φορά κυρίως ένεκα του γεγονότος ότι η επερχόμενη αντίπαλος διαθέτει σπουδαία άκρα. Οπόταν ο Ζ.Κ θα πρέπει να παρατάξει σχήμα με τον Άντιτς βασικό στην αριστερή πλευρά.

Τα πλάνα του Ζόρζε Κόστα:

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βέγκα. Στο δεξί άκρο ο κορυφαίος του προηγούμενου αγώνα Ιάσονας Δημητρίου και στα αριστερά όπως προαναφέραμε ο Άντιτς. Στο κέντρο της άμυνας επανέρχεται ο Παβίσεβιτς και πλάι του ο Πάολο Ζόρζε που δείχνει στα τρία τελευταία παιχνίδια, δείγμα της πραγματικής του αξίας.

Στο χώρο του κέντρου, δεδομένη θεωρείται η επαναφορά του Αλέξα που θα πάρει θέση πλάι στον Γρηγόρη Μάκο. Πιο μπροστά τους θα βρίσκεται ένας εκ των Γκαρσία ή Γκρικαλασβίλι με τον Ισπανό να έχει ελαφρώς προβάδισμα.

AVRAAM

Η έκπληξη ίσως να γίνει στην επιθετική τριάδα. Η μέτρια εμφάνιση του Μπεν Σιουσάν βάζει σε σκέψεις τον Ζόρζε Κόστα και σε τέτοιο ενδεχόμενο δίνουμε προβάδισμα για το αριστερό άκρο της επίθεσης, στον Αβραάμ με τον Φοφανά να μετατοπίζεται στα δεξιά. Το ερώτημα όμως αφορά την θέση του επιθετικού. Αν ο Κολαούτι προπονηθεί κανονικά και αύριο τότε έχει καπαρωμένη την θέση.

Στο σενάριο που ο Αργεντινός δεν τα καταφέρει τότε θα έχουμε εκ νέου διαφοροποιήσεις με τον Γκρικαλασβίλι να αγωνίζεται στη θέση του Γκαρσία και τον Γκαρσία να προωθείτε στην κορυφή. θέση την οποία γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στην ΑΕΚ. Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν εντός της αυριανής ημέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ