Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη

Τα δυο τρίποντα με Νέα Σαλαμίνα και Άρη άνοιξαν την όρεξη στον Ανορθωσιάτη, που θέλει πολύ να «ζεσταθεί» με μια νίκη επί του Ερμή. Μια ομάδα που έχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, αφού έχει να γνωρίσει την ήττα από την πρεμιέρα!

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Όσο κι αν λέμε ότι δεν βλέπουμε τι κάνουν οι αντίπαλοί μας, όταν είμαστε «πίσω» βαθμολογικά – θέλοντας και μη – θα κάνουμε και αυτό. ΑΕΛ και Απόλλωνας προπορεύονται στο πρωτάθλημα και έχουν δύο βαθμούς διαφορά από μας, οι οποίοι φαινομενικά δεν είναι μεγάλη απόσταση. Πλην όμως, έχουν εύκολο πρόγραμμα αυτή την αγωνιστική, κατά συνέπεια εάν η Ανόρθωσις στραβοπατήσει, μπορούν να ανοίξουν την ψαλίδα.

Όπως αναφέραμε και προ ημερών, η ΑΕΛ – που έχει το ευκολότερο πρόγραμμα ως το τέλος του έτους – αντιμετωπίζει την ΑΕΚουκλιών στο Τσίρειο, ενώ ο Απόλλωνας αναμετράται με τον συμπολίτη του Άρη. Προφανώς και τα τρίποντα δεν είναι δεδομένα για τους δυο Λεμεσιανούς, είναι όμως αρκετά πιθανά.

ΝΙΚΗ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ήδη, η Μεγάλη Κυρία στα δυο πρώτα ντέρμπι της χρονιάς – απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα – επέβαλε τους δικούς της νόμους και πήρε τα τρίποντα. Μετά την κοιλιά που ακολούθησε, έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι οι δυνατότητες μας είναι πολύ περισσότερες απ’ αυτές που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, κερδίζοντας την έκπληξη του πρωταθλήματος, Ερμή, μέσα στην έδρα του.

ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Ακολουθούν δυο ντέρμπι ακόμα, με Ομόνοια και Απόλλωνα, αμφότερα εκτός έδρας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάμε με 3 στα 3. Το διπλό στο «Αμμόχωστος», δίδει στους ποδοσφαιριστές μας το πλεονέκτημα πως δεν θα είναι με την πλάτη στον τοίχο στον αμέσως επόμενο αγώνα. Αντίθετα, μεταβιβάζει το άγχος στους αντιπάλους.

Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Τέλος, η Ανόρθωσις διεξάγει τιτάνια προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για να καλύψει τις μαύρες τρύπες στα ταμεία. Οι νίκες με Σαλαμίνα και Άρη, ήταν λίγο έως πολύ αυτονόητες για τον κόσμο. Εάν όμως κερδίσουμε τον Ερμή, τότε θα αποδείξουμε στους εαυτούς μας πως έχουμε τα φόντα να παλέψουμε ακόμα και για τον τίτλο. Τότε, θα μπορέσουμε να έχουμε και απαιτήσεις από τους φίλους της ομάδας να καταβάλουν το επιπλέον «δεκάευρο», ώστε να βρεθούν στο ΓΣΠ στις 21 του Δεκέμβρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ